Dacă ai un prieten din zodia TAUR, vei recunoaște în el aceste 5 trăsături.

Dacă ai un prieten din zodia Taur, acesta este probabil cel mai apropiat, cei mai loial și fidel om din viața ta. Uneori este ciudat, uneori poate fi extrem de încăpățânat, dar și el apreciază prietenia adevărată.

Dacă ai un prieten din zodia TAUR, vei recunoaște în el aceste 5 trăsături.

1. Taurul este loial. 

Taurul nu-ți va întoarce niciodată spatele chiar, dacă ați avut o mică ceartă. Pentru el va fi doar o neînțelegere. Va trece împreună cu tine prin toate dificultățile și chiar dacă nu-i ceri ajutorul, el oricum te va ajuta. Este modest, nu se impune, dar dacă vei avea nevoie de el, va fi fericit să te ajute. Taurul este cel care îți va asculta problemele, îți va oferi umărul pentru a plânge și te va face să te simți înconjurat de grijă și atenție.

2. Taurul te acceptă așa cum ești.

Taurul nu te va trăda niciodată. El iubește oamenii pe care i-a ales în viața sa. Dar dacă îl trădezi, nu te va ierta. Dacă o va face o dată, atunci a doua trădare îl va lipsi de puterea de a respira. În direcția ta, desigur.

Taurul este sociabil și simte bine oamenii. Îi acceptă complet, cu toate neajunsurile și ciudățeniile lor, se adaptează cu ușurință oamenilor noi.

Taurul poate avea propriile probleme și dezacorduri interne, dar nu-i împovărează pe alții cu ele. Își face prieteni destul de ușor, deoarece oamenii apreciază sentimentul de stabilitate și securitate pe care îl emană.

3. Alături de Taur te simți protejat.

Taurul este unic prin faptul că liniștea pe care o emană te face să te simți în siguranță în orice moment al zilei sau nopții. Este încrezător în sine și oamenii de lângă el trăiesc în același mod – lin și calm. Cu el nu te simți vulnerabil.

Taurul este curajos și direct. Este suficient de puternic pentru a-și rezolva problemele și de a te susține fără a te împovăra cu problemele sale. O calitate neprețuită, nu-i așa?

4. Taurul poate fi încăpățânat

Taurul are multe trăsături pozitive, însă dezavantajul lor principal este încăpățânarea! Nici nu încerca să-l convingi să-și schimbe opinia sau perspectiva asupra vieții. Un Taur își planifică calea până la cel mai mic detaliu, de aceea nu-i place spontaneitatea, preferă acționeze conform planului.

5. Taurul are o voință de fier.  

Voința neînduplecată a Taurului îi permite să nu cedeze influenței altora, să facă față oricărui obstacol care apare în calea sa. Dacă ai probleme nu-ți va permite să cazi și după ce va depăși dificultățile sale, simultan te va scoate și pe tine din necaz.

Sufletul său iubitor și răbdător intenționează să creeze o lume mai bună pentru prietenii și familia sa. Se va bucura de stabilitate, rutină, va lucra din greu și încet, încet va reuși în toate!