Semnătura ta – este caracterul și destinul tău. Iată ce spune despre tine.

Semnăturile, ca și orice om – sunt unice, deoarece în ele sunt criptate caracterul, tipul de personalitate și chiar modul nostru de viață. Dacă cineva încearcă să falsifice semnătura cuiva – proprietarul acesteia va înțelege imediat că nu este a lui.

Verifică ce spune semnătura ta despre tine:

1. Dacă direcția semnăturii ( ”coada” acesteia) este îndreptată în sus – atunci ești o persoană veselă și optimistă, plină de energie. Îți atingi obiectivele aproape întotdeauna. Preferi să acționezi decât să aștepți momentul potrivit. Ai o latură creativă care te ajută să vezi problemele dintr-un unghi diferit, de aceea soluțiile adesea sunt destul de reușite.

– dacă direcția semnăturii ( ”coada” acesteia) este liniară – ești o persoană destul de echilibrată ( și optimistă și pesimistă în aceeași măsură), suporți necazurile vieții cu demnitate. Îți cântărești și evaluezi întotdeauna capacitățile și circumstanțele, apoi acționezi conform planului. Astfel de oameni sunt destul de închiși, lumea lor este doar pentru cei aleși.

– dacă direcția semnăturii ( ”coada” acesteia) este îndreptată în jos – ești o persoană care se supără des, poți fi exagerat de autocritică, suspicioasă, tinzi să te aperi. În situațiile dificile, te asiguri în toate modurile posibile, te gândești mult timp, îi consulți pe ceilalți și acționezi numai atunci când ești 100% sigur(ă) de succes.

2. Dacă în semnătură toate literele sunt scrise împreună, fără goluri și spații, atunci ești o persoană armonioasă, corectă și logică și știi exact ce îți dorești de la viață.

– dacă semnătura este întreruptă – ești o persoană care își poate schimba deciziile, opiniile și convingerile de mai multe ori. Cu greu poți fi numită o persoană de încredere, ești mai degrabă impulsivă.

3. Dacă semnătura începe cu inițiale – omul este dispus să își asume responsabilitatea pentru sine, pentru faptele și acțiunile sale. Este ambițios și pe deplin conștient de „eu-l” său.

4. Numele de familie din semnătură arată relația persoanei cu familia sa. Uneori, înainte de căsătorie, femeia are semnătura cu numele său de familie, iar după ce se căsătorește își schimbă semnătura cu una impersonală, ceea ce înseamnă că în sufletul ei există o respingere a neamului.

5. Patronimicul joacă un rol important în semnătură – acesta este o reflectare a relației cu tata – dacă litera sau semnele numelui sunt prezente, atunci tatăl a fost foarte semnificativ în viața persoanei și invers, cu cât sunt mai puține semne, cu atât este mai slabă conexiunea.

6. Semnătură lungă – omul este plictisitor și meticulos, nu se grăbește, acționează prudent.

Semnătura scurtă – indică modestie și nerăbdare, superficialitate. Omului nu-i place să amâne lucrurile, asimilează informațiile instantaneu.

7. Literele rotunjite din semnătură arată blândețe, flexibilitate, capacitatea de a face compromisuri, caracterul echilibrat al semnatarului;

– literele unghiulare, ascuțite – dimpotrivă, indică duritate și intransigență, asertivitate și uneori chiar agresivitate.

8. Dacă semnătura constă din mai multe părți – atunci omul este înclinat să revină adesea la relațiile din trecut. Se gândește la cuvintele care au fost spuse odată, reface ceea ce a făcut la infinit.

9. Dacă în semnătură sunt prezente bife și alte desene – omului îi place să se laude, să înfrumusețeze adevărul. Este un mare visător care plutește în nori și exagerează lucrurile.

10. Dacă în semnătură este prezent un cerc – omul se poate agăța de necazurile, obiectivele sau planurile sale; dacă există mai multe bucle – omul este destul de precaut, capricios și uneori chiar încăpățânat; dacă sunt prezente ambele – persoana este capabilă, înțelegătoare, deschisă, sinceră și practică.

La mine a coincis totul. La tine?