Test psihologic: ceea ce ți-a atras atenția în primul rând îți descrie perfect caracterul.

Testul pe care ți-l propun astăzi are avantajul că este prezentată doar o imagine (adesea ambiguă) și trebuie să alegi ceea ce ți-a atras atenția în primul rând.

De obicei, astfel de teste se fac unu la unu (psihologul și clientul), unde specialistul poate afla caracterul și motivația internă a persoanei. El realizează testul pentru a înțelege cum să lucreze în continuare cu clientul, cunoscând unele trăsături ale caracterului său.

Privește imaginea, ce ți-a atras atenția?

Îți reamintesc că descrierea variază de la persoană la persoană, însă trăsăturile comune neapărat vor fi prezente.

Dacă ai văzut:

Profilul unui bărbat – ești o persoană care privește situația și creierul involuntar începe să o analizeze. Cauți sens în toate lucrurile din jurul tău, întotdeauna te bazezi pe logică. Aceasta este o trăsătură cu adevărat bună la locul de muncă, deoarece te ajută să iei decizii raționale și întemeiate.

Pe de altă parte, asta înseamnă că ai creat o barieră pentru emoțiile tale și nu-ți poți exprima liber gândurile. Bazându-te exagerat pe logică te limitezi, nu mai visezi să obții ceva ce iese dincolo de logică și realitate.

Puțină spontaneitate și curaj sunt binevenite. Ești un lider bun și îndrumările tale au ajutat oamenii să-și realizeze visurile, însă uneori și tu simți lipsa unui mentor în viața ta.

Corpul unei femei – Sentimentele și pasiunea sunt stăpânii vieții tale. Ai încredere atât de mare în senzațiile tale, încât ești dispusă să mergi împotriva logicii, dacă inima îți sugerează că trebuie să acționezi astfel. Uneori această cale duce la dezamăgiri.

Nu renunța la încercarea de a-ți face viața mai calitativă și a învăța să-ți conectezi logica. Cel mai probabil acest lucru necesită efort. În schimb, învățând să acționezi nu numai cum vrea inima, ci și rațiunea, vei deveni o persoană cu adevărat fericită.