Relatii

Totul are o limită: 4 fapte ale unui bărbat pe care nu trebuie să le ierți.

Femeile întotdeauna au fost mai flexibile, blânde și bune, așa că au încercat să ierte totul.

Cu toate acestea, există o limită care nu poate fi depășită.

Să-i ierți sau nu faptele?

Iertarea este ceva individual, persoana ia decizia pe cont propriu, în funcție de viziunile și convingerile sale.

Atunci când vine momentul despărțirii, femeia poate lua în considerare sentimentele sale pentru partener, dar dragostea nu trebuie pusă niciodată pe primul loc. Orice emoții trebuie privite ca manifestări distructive. Ele pot îmbunătăți viața omului sau o pot distruge complet.

În teorie, femeia poate ierta bărbatul pentru orice, dar atunci apare întrebarea – de ce face asta? Unele femei s-au confruntat cu violența domestică, infidelitatea, au iertat totul și în cele din urmă relația s-a destrămat.

Ce nu trebuie să-i ierți? 

1. Violenţa

Prin natura lor bărbații sunt protectori. Dar acest lucru nu înseamnă că ei nu pot fi furioși. Bărbatul își poate manifesta furia în orice mod – asupra unor obiecte, a unui sac de box, dar nu și asupra femeii iubite.

Dacă în relația ta a existat cel puțin un episod de violență, acesta se va întâmpla din nou.

2. Dependența

Nu contează ce fel de dependență – jocuri de noroc sau alcool, nu vei putea construi o relație cu un astfel de bărbat.

Fără îndoială, orice femeie trebuie să ia decizia pe cont propriu, dar de asemenea trebuie să înțeleagă că bărbatul nu se va schimba, până când nu va dori el însuși să renunțe la dependența sa.

3. Cruzimea

Mulți bărbați tratează cu cruzime copiii, considerând că aceasta este o metodă educativă. Ei nu se gândesc că astfel afectează sănătatea psihologică a copilului.

În timp, acest tip de agresivitate pasivă se poate transforma în violență, care se va răspândi atât asupra copiilor, cât și asupra femeii. Dacă nu există un copil în familie, este posibil ca bărbatul să fie crud față de animale.

4. Lipsa respectului față de rudele soției.

Astfel, bărbatul arată lipsă de respect față de partenera sa, deși într-un mod pasiv. Orice femeie va observa că partenerul ei încearcă să-i umilească mătușa, sora sau bunica.

Nu contează în ce direcție vor fi insultele, el și-a permis asta. Este foarte probabil ca după o perioadă de timp să-și insulte partenera, ceea ce va duce la o relație toxică.

Potrivit psihologilor aceste acțiuni ale bărbatului nu pot fi trecute cu vederea și iertate. În caz contrar, femeia va intra într-o relație abuzivă, din care îi va fi foarte greu să iasă și, cel mai important, dureros.

Exit mobile version