5 motive pentru care bărbații adoră brunetele.

Pentru mulți bărbați culoarea părului femeii joacă un rol important. Ei acordă atenție în primul rând părului, apoi analizează educația, obiceiurile, statutul social și alte trăsături ale femeii.

Există 5 motive pentru care bărbații adoră brunetele.

1. Brunetele sunt misterioase

La prima vedere, femeile cu părul închis par a fi mai închise, de aceea, bărbații manifestă un interes sporit față de ele.

Ne putem aminti expresia „femme fatale”. Oare cineva va vorbi așa despre blonde? Nu, de obicei, brunetele sunt asociate cu misterul și interesul sporit.

2. Se înfurie adesea. 

De ce bărbaților le place această trăsătură feminină este un adevărat mister. Dar, după cum arată practica, bărbații sunt atrași de doamnele care își manifestă emoțiile și nu se tem să-și exprime opiniile. Cu astfel de femei nu se plictisesc.

Brunetele își arată caracterul și provoacă scandaluri atunci când nu au motive pentru asta. Ele își pun interesele pe primul loc.

3. Se asociază cu pericolul

Ce asociații îți apar atunci când alături de tine este o blondă? Dacă evităm stereotipurile, atunci vorbim despre calm și armonie. Cu brunetele e altă situație. Este suficient să ne amintim că aproape toate personajele negative din filme sunt brunete.

În mintea bărbaților se formează asociațiile corespunzătoare. Și chiar dacă bruneta este amabilă și sinceră, din primele minute ea lasă astfel de asociații despre sine. De aceea, bărbații sunt atrași de brunete.

4. Asociații cu noaptea

Nu este un secret faptul că blondele sunt asociate cu ziua, iar brunetele cu noaptea. Și dacă te întrebi ce se întâmplă noaptea? Răspunsul este retoric și fiecare va răspunde singur.

Dar din moment ce bărbații caută emoții și impresii interesante, brunetele obțin mai multă atenție.

5. Sunt mai seducătoare

Aici probabil mulți vor protesta. Într-adevăr, cum poți compara atractivitatea numai pe baza culorii părului? Dar vom analiza statisticile și răspunsurile bărbaților.

După cum arată practica, majoritatea bărbaților cred că brunetele sunt mai atractive. Există și bărbați care nu acordă atenție culorii părului. Însă pentru blonde își dau voturile mai rar. Poate că acest lucru este influențat și de stereotipurile care s-au format în societate.