Relatii

4 greșeli pe care le fac femeile în căutarea dragostei.

Indiferent de eforturile femeii, ea nu a reușit să-și salveze relația. Se uită înapoi și nu înțelege unde și când a greșit. Adesea, setările stabilite o împiedică să construiască relații.

Dacă treci printr-o astfel de etapă a vieții, merită să cunoști ce trebuie să schimbi în tine pentru a-ți îmbunătăți viața.

1. Cerințele exagerate față de bărbat

Acestea sunt adesea motivul pentru care femeia rămâne singură. În imaginația ei, ridică bărbatul la rangul de zeu, înzestrându-l cu tot felul de calități și excluzând defectele.

Dar oameni ideali nu există, acest fapt trebuie acceptat. Pentru că, înzestrând bărbatul cu trăsături divine, femeia se apără inconștient de lumea reală cu un zid puternic de protecție.

Ea treptat are cerințe tot mai mari, crezând că nu mai există bărbați demni. Dar, de regulă, motivul nu se află în ei, ci în femeie și în cerințele ei exagerate.

Cu cât așteaptă mai mult de la bărbat, cu atât are mai puține șanse să-l întâlnească. Nu este nevoie să alegi bărbatul în funcție de IQ sau greutate, ar trebui să-i permiți să fie așa cum este. Trebuie să-ți reduci cerințele și să privești în jur.

2. Stima de sine scăzută

Femeia nu trebuie să se trateze cu dispreț. Chiar dacă în acest moment nu are pentru cine să se îmbrace frumos și să se machieze, nu înseamnă că nu poate face asta pentru sine. Chiar dacă relația anterioară s-a încheiat, nu merită să evidențieze amprenta abandonului în comportament și îmbrăcăminte.

Femeia cu o stimă de sine scăzută crede că nu va putea atrage atenția unui bărbat decent. Gândurile despre sine sunt pesimiste și pot fi citite cu ușurință de către alte persoane prin expresia feței sau privirii. Dacă femeia vrea ca un bărbat să o iubească, atunci trebuie să se iubească în primul rând pe sine.

Trebuie să nu mai economisească și să înceapă să aibă grijă de aspectul său. Atunci starea de spirit se va îmbunătăți automat și va apărea încrederea în propria irezistibilitate. O femeie îngrijită, încrezătoare în sine emană anumite vibrații sub influența cărora cad toți bărbații din jurul ei.

3. Bărbații ca potențiali soți

Femeia își propune să-și găsească un soț, nu un prieten sau o cunoștință și merge spre asta fără să vadă obstacolele. Ea nu pierde timpul pe relații care nu au perspective. Orice bărbat normal încearcă să scape de presiunea ei cât mai repede, pentru că prin natura sa nu se consideră o pradă, ci un vânător.

O astfel de femeie, deja la a doua întâlnire îi invadează libertatea, inventează numele copiilor și planifică o vacanță comună. Nimănui nu i se interzice să viseze, doar că trebuie să o facă cu o doză de autoironie și realism.

4. Acceptă rapid intimitatea

Femeile care nu pot suporta singurătatea, sunt dispuse să se apropie de orice bărbat, doar să nu fie singure. Prin acest comportament, încearcă să-și demonstreze că pot fi interesante pentru bărbați, își pot crește stima de sine sau să se răzbune pe foștii.

O relație bazată doar pe s*x nu va dura mult. Un suflet bolnav nu se vindecă cu iubirea trupească.

Acestea nu sunt toate greșelile pe care le fac femeile singure. Evitându-le, ele au mai multe șanse să întâlnească o nouă iubire.

Exit mobile version