Test psihologic: Alege calea și află care este scopul vieții tale.

Care este sensul vieții pentru tine? Acest test psihologic te va ajuta să afli acest lucru.

Privește imaginea și alege drumul care te atrage cel mai mult. Vei merge curajos singur sau îi vei lua și pe cei dragi cu tine? Alege calea potrivită și află unde mergi în viață.

Dacă ai ales:

1. Nu îți place planificarea, ordinea și rutina. Preferi să iei tot ce îți oferă viața și să iei decizii în funcție de dispoziție. Vrei siguranță, dar și aventură, dragoste și singurătate. Natura ta ambivalentă te va conduce întotdeauna la intersecții interesante și nicio cale pe care o vei alege nu va fi greșită.

2. Temelia vieții tale – este căutarea siguranței. Nu poți trăi fără dragoste, dar în cazul tău nu este vorba despre dragoste nebună, ci despre siguranța căsătoriei și căminului familial. Ești empatic, responsabil și de încredere, iar viitorul tău va fi fericit dacă vei merge de mână cu persoana iubită.

3. Ești insistent, principial și încrezător în opinia ta. De obicei, știi exact ce vrei și ce trebuie să faci pentru a ajunge acolo. Mulți oameni te consideră plictisitor, dar de fapt ești o ființă sensibilă care face totul pentru ca cei  apropiați să fie fericiți și mulțumiți. Poți face orice îți dorești. Relaxează-te din când în când și permite-ți să te distrezi.

4. Ești un optimist incorigibil, visător și un copil veșnic. În călătoria ta prin viață, te duci acolo unde te trage inima și trebuie să te întorci de câteva ori să schimbi direcția înainte de a ști unde vrei cu adevărat să mergi. Pentru tine călătoria în sine este mai importantă decât destinația.  Bucură-te din plin de viață, manifestându-ți creativitatea.

5. Tot ce faci acum, faci cu o viziune clară a viitorului. Știi ce vrei. Nu ai nicio problemă în schimbarea direcției dacă situația o cere. Toată lumea te poate invidia pentru inteligența și pragmatismul tău.

6. Nu ai nevoie de o vilă de două generații, sute de mii în cont, un pat model și alte bunuri. Tot ce aștepți de la viață – sunt micile bucurii.

7. Competitivitatea – este ceva ce cu siguranță nu vei rata. Ești în permanență în mișcare, cu capul sus. Te-ai născut pentru a fi lider și exact în această direcție trebuie să mergi.

8. Ești mulțumit de tine. Ai nevoie doar de câțiva prieteni în drumul tău, dar știi că te poți baza pe ei, cât și ei pe tine. Faci ceea ce crezi că este corect și nu-ți propui obiective mari. Scopul vieții tale este să fii în armonie și fără stres. Dacă te deschizi din când în când către cineva, în viața ta va fi totul excelent.

9. Știi foarte clar de ce în viața ta totul se întâmplă în acest fel. Dacă se întâmplă să te confrunți cu o realitate dură, poți evalua imediat situația și poți face totul pentru a reveni la calea inițială pe care ai urmat-o. Permite-ți din când în când puțină spontaneitate și vei fi mai fericit.

10. Te iubește. Scopul vieții tale este iubirea. Călătoria ta prin viață este plină de dorință pentru a fi complet absorbit(ă) de pasiunea ta. Ce vei realiza cu obiectul visurilor tale? Vei găsi mai multe. Inima ta este larg deschisă și iubirea ta este inepuizabilă.