Test psihologic: alege un obiect din imagine și află care sunt calitățile și defectele tale.

Fiecare dintre noi în copilărie voia să dețină un obiect magic. Se pare că alegerea acestui obiect are rădăcini psihologice și îți permite să-ți afli valorile de bază, cât și motivele problemelor care apar în viața ta.

Privește obiectele din imagine. Pe care ai vrea să-l ai?

Dacă ai ales:

1. Fața de masă

Mai presus de toate, prețuiești prietenia și comunicarea cu prietenii. Ești un prieten devotat și de încredere, vei întinde întotdeauna o mână de ajutor, fără să-ți pese de efort, timp sau bani. Ai prieteni testați în timp cu care ai trecut prin multe situații de viață. Ești tolerant față de neajunsurile lor, îi înțelegi și justifici întotdeauna oricare dintre acțiunile lor.

Pentru tine este important ca oamenii apropiați să aibă succes, așa că îi ajuți să avanseze în orice mod posibil, uitând uneori de planurile și ambițiile tale. Dar resursele tale nu sunt nemilitate, de aceea acum trebuie să le suplinești. Aceasta este principala ta problemă: cum să-ți cheltui eficient energia și resursele, astfel încât să-ți ajungă și ție, și prietenilor tăi.

2. Covorul

Ești o persoană ambițioasă, îți prețuiești realizările și poziția în societate. Ești mândru, carismatic și neînfricat, ceea ce atrage oamenii. Știi cum să-ți aduni forțele pentru un scop semnificativ, nu-ți este frică să-ți asumi riscuri și să-ți setezi propriile reguli de joc. În acest caz, poți încălca normele existente și poți intra în confruntare cu legea. Aceasta este problema ta principală: cum să-ți atingi obiectivul dorit, fără a trece linia periculoasă.

3. Pălăria

Mai presus de toate, prețuiești libertatea și independența, de aceea nu cauți în mod deosebit comunicare. Singurătatea pentru tine este o oportunitate de a-ți satisface nevoile, de a face lucrurile preferate și de a-ți restabili resursele irosite. Știi bine ce vrei și pentru a realiza asta poți folosi atât viclenia, cât și ingeniozitatea.

Eșecurile te supără foarte mult, îți faci griji mult timp și îți pierzi încrederea în tine. Acest lucru se datorează faptului că nu îți cunoști bine punctele forte, abilitățile pe care le-ai putea arăta în interacțiunea cu ceilalți. Principala ta problemă este găsirea unor mecanisme de comunicare eficiente.

4. Cizmele

Prețuiești sinceritatea și onestitatea. Ești o persoană directă, întotdeauna deschisă pentru comunicare și aștepți același lucru de la ceilalți. Oamenii au încredere în tine, așteaptă sprijinul și ajutorul tău. Ești optimist și vezi lucrurile pozitive chiar și în cele mai dificile situații. Dar de multe ori te grăbești, fără să te gândești la toate avantajele și dezavantajele și nu ții cont de resursele disponibile. Problema ta este că vrei totul și imediat.

5. Sabia

Prețuiești disciplina și organizarea, îți gestionezi și îți ascunzi cu pricepere emoțiile. Aceste abilități îți permit să atingi obiective semnificative. Știi cum să-ți stabilești clar obiective, să te gândești la o strategie și la tactici pentru a le atinge. Ești atent și prudent, în situațiile stresante îți păstrezi calmul și îți asumi responsabilitatea. Dar problema ta este că ți-e frică de spontaneitate, de aceea tinzi să controlezi totul, cheltuind multă energie pe hipercontrol.

6. Bagheta magică

Tinzi spre perfecțiune în toate, ai cerințe mari de la cei din jur și de la tine însuți. Ești o persoană inteligentă și muncitoare, flexibilă și insistentă, atentă și prudentă. De multe ori îți asumi responsabilitatea chiar și pentru acele probleme care nu se află în aria ta de competență. Ești autosuficient și capabil de multe, dar perfecționismul este atât calitatea ta, cât și principala problemă. El te împiedică să te bucuri de ceea ce ai realizat și să observi momentele minunate. Analizezi prea mult și ești constant tensionat.