În opinia bărbaților, femeia înțeleaptă se distinge prin aceste 5 caracteristici.

În opinia bărbaților, femeia înțeleaptă poate fi recunoscută după aceste 5 caracteristici, iar relația cu ea va fi fericită. Ești norocos dacă soția ta se încadrează în cel puțin 3 din cele 5 puncte enumerate. Iar dacă le are pe toate, atunci ai o comoară în mâinile tale.

1. Femeia înțeleaptă nu așteaptă o reacție instantanee de la bărbat.

Pentru că știe cum funcționează creierului feminin și masculin. Psihologii adesea folosesc o comparație amuzantă: ”Reacția femeii este la fel de rapidă ca vântul, iar a unui bărbat – este lentă, ca o locomotivă.” Cum arată asta pentru ea: a venit acasă de la serviciu, a pregătit cina, a luat copiii de la grădiniță, a făcut ordine în casă. Cum arată pentru el: toată ziua a rezolvat o problemă serioasă la serviciu, s-a gândit la ea, dându-și toată energia.

Nu spun că bărbatul nu ar trebui să-și ajute femeie acasă, doar că mintea unei femei este mult mai predispusă la multitasking. De aceea, să certe bărbatul nu numai că este inutil, dar și dăunător pentru relație. O soție înțeleaptă înțelege acest lucru, ea nu cere un răspuns instantaneu de la bărbat.

2. Ea vorbește clar, direct, sincer.

O femeie cu adevărat înțeleaptă nu folosește manipularea emoțională din respect pentru bărbat și pentru sine. Dacă există o problemă, ea vorbește calm: „Sunt supărată pentru că … Să ne gândim cum putem remedia problema.”

Nu face bărbatul să ghicească, să alerge după ea câteva zile, să o întrebe ce s-a întâmplat și să primească un răspuns sec: „Totul este bine”. Și cu atât mai mult, nu tace distrugând complet atmosfera din familie.

3. Te acceptă așa cum ești

Femeia înțeleaptă a inceput o relație nu pentru a reeduca bărbatul adult. Alegerea ei în favoarea bărbatului este deliberată și nu implică „îmbunătățire”. Ea te tratează ca pe un partener egal, deoarece presupune că tu vei decide cum și în ce direcție îți dezvolți personalitatea / munca / cultura vieții etc.

Alături de o astfel de femeie vrei să te dezvolți. Atunci când ești acceptat, apare inspirația.

4. Sistemul ei de valori funcționează în ambele sensuri.

Adesea se întâmplă că femeia cere onestitate deplină de la bărbat, în timp ce ea poate fi vicleană, mincinoasă, manipulatoare.

O femeie înțeleaptă, o soție bună, nu face asta. Sistemul ei de valori funcționează în ambele sensuri. Dacă v-ați pus de acord, ea face exact așa și așteaptă același lucru de la tine. Fără trucuri și minciuni.

5. Este autosuficientă

Are propriile hobby-uri, un job preferat. O astfel de femeie nu folosește bărbatul ca mijloc de divertisment. Ea nu se plânge și nu face scandal atunci când se plictisește și vrea atenția lui. Este mereu ocupată cu ceva.

Iar dacă vrea să petreceți timpul liber împreună, îți spune: „Hai azi să fim doar noi doi, să alegem un moment potrivit pentru ambii.”

În opinia ta ce trăsături mai caracterizează o femeie înțeleaptă?