5 așteptări pe care le au bărbații într-o relație de iubire.

Chiar dacă înfățișarea femeie este departe de a fi ideală, iar caracterul ei lasă de dorit, ea poate avea un bărbat de succes și frumos care o va purta în brațe. De dragul ei, bărbatul va fi dispus să mute munții și să dea tot ce are mai bun în relație. Cadouri, atenție, pasiune – toate acestea vor fi din abundență, dacă bărbatul primește ceva care îi oferă putere și încrederea că a făcut alegerea corectă.

Acest lucru se datorează faptului că femeia face aceste 5 lucruri de care el are atât de mare nevoie:

1. Ea îi acceptă toate defectele și ciudățeniile

Bărbatul – este o persoană separată și adesea, un copil în suflet. Poate colecta monede, mașini sau poate juca jocuri online. Pentru el este important să știe că vine acasă după muncă într-un loc în care femeia nu încearcă să-l controleze și să exercite presiune, ci este primit cu toate defectele sale.

Femeile au tendința de a cere atenție, de a fi capricioase, dar merită să-i arăți bărbatului că are dreptul să dispună de timp liber și să nu i se amintească de responsabilitățile sale și el imediat va participa activ în viața soției și a copiilor săi.

2. Îl lasă să fie singur

Femeile au nevoie de sprijin și comunicare, în timp ce bărbații preferă să rezolve singuri dificultățile. Într-o perioadă dificilă, ei se izolează, încearcă să fie singuri, iar impunerea comunicării îi enervează.

Este important ca femeia să înțeleagă starea bărbatului său, atunci când el are nevoie de ajutor și când vrea să fie lăsat singur. Permite-i să fie singur și când va decide să vorbească, tu vei fi dispusă să-l asculți.

3. Ea crede în el și îl sprijină.

Nimic nu funcționează mai distructiv decât frazele: „Știam că nu vei reuși.” sau „Din nou ai stricat totul, mai bine făceam totul singură”. Astfel de cuvinte distrug nu numai bărbatul, ci și relația. El nu vrea să fie un ratat.

Atunci când femeia are încredere, admiră și încurajează bărbatul, el se inspiră și crede în forțele sale. Toată lumea are dificultăți și în aceste perioade este important ca femeia să-i ofere sprijin, nu critici și reproșuri.

4. Ea are încredere în el.

Uită de verificarea telefonului, de scenele de gelozie din cauza întârzierilor: dacă bărbatul vrea să te înșele sau să plece, o va face. Controlul nu a ajutat pe nimeni să-și păstreze relația.

Bărbații apreciază încrederea. Verificările și pretențiile, în special cele nerezonabile, duc la dezamăgire. Dacă vei avea încredere în bărbat și el va avea încredere în tine.

5. El simte dragostea ei în fiecare zi.

Bărbatul a venit de la muncă și stă întins în fața televizorului: întinde-te alături de el și îmbrățișează-l. Nu poți pierde conexiunea interioară cu persoana iubită, dar pentru asta trebuie să vă simțiți unul pe celălalt.

Îmbrățișările, sărutările, atingerile sunt ceea ce vă apropie și vă amintesc că aveți o relație specială. Îmbrățișându-vă, provocați creșterea hormonului bucuriei, bărbatul percepe femeia ca pe o sursă de fericire, care îl ajută să se recupereze după o zi grea de muncă.