4 lucruri pe care le face o femeie inteligentă atunci când vrea să pună capăt relației.

Despărțirea poate fi o lovitură puternică pentru fiecare partener. Este critic atunci când ruptura se întâmplă brusc și unul dintre parteneri nu vede niciun motiv.

Femeia se poate pregăti ani de zile pentru o despărțire, dar va face totul într-un moment, provocându-i bărbatului o lovitură puternică.

Iată ce face o femeie inteligentă atunci când se pregătește să rupă relația.

1. Clarifică lucrurile.  

Pentru a încheia relația cu adevărat, femeia trebuie să clarifice lucrurile. Ea nu-i poate spune bărbatului că relația nu mai poate continua. Astfel el va avea întrebări, pot apărea critici și scandaluri. Și chiar dacă ea nu vrea să-i spună adevăratul motiv, trebuie să facă acest pas din respect pentru partenerul ei.

Bărbatul trebuie să înțeleagă clar de ce relația a ajuns la final și ce se poate face în continuare. Femeia se pregătește pentru o astfel de conversație în prealabil, astfel încât bărbatul să înțeleagă că vechea relație nu mai poate fi restabilită. Clarificând lucrurile, femeia reușește să se elibereze de responsabilitate.

2. Evită romantismul

Dacă femeia se pregătește de despărțire, ea începe să elimine romantismul din viața ei. Totul începe treptat, ea nu va da semnale deschise. De exemplu, încetează să-i mai spună partenerului cuvinte calde înainte de culcare, evită subiectele intime și nu arată deloc activitate în pat.

Pe de o parte, femeia îi oferă bărbatului șansa de a se îmbunătăți. Și dacă el face totul bine și înțelege schimbările ei de comportament, relația poate fi salvată. Iar dacă nu trage concluzii și nu are dorința de a îmbunătăți cumva viața împreună, atunci femeii îi va fi mai ușor să ia decizia finală.

3. Își permite mai multă libertate.

Pregătindu-se pentru despărțire, femeia înțelege că trebuie să fie independentă și să-și construiască o nouă viață. Alături de bărbat există o anumită zonă de confort, obiceiuri comune, dar în timp totul se va schimba. De aceea, ea caută libertatea în alte lucruri.

Se întâlnește mai des cu prietenii, face sport, se implică în activități noi. Scopul femeii este evident, ea învață să trăiască fără bărbat. În același timp, ea creează o situație în care bărbatul nu-i poate reproșa nimic nimic, deoarece nu se întâmplă nimic rău.

4. Își face un nou cerc de prieteni.

Îndepărtându-se de bărbat, femeia nu vrea să rămână complet singură. De aceea, comunică cu oameni noi sau restabilește vechile prietenii. Acest comportament arată în mod direct că femeia este pregătită pentru despărțire .

Un nou cerc social este salvarea femeii. După despărțire, nimeni nu vrea să rămână fără sprijin. Femeile inteligente încearcă să se protejeze din timp. Unele chiar își caută parteneri noi.