Cele 4 reguli ale relațiilor fericite pe care le respectă femeile inteligente.

Fiecare femeie vrea ca relația ei să fie perfectă. Dar cum să obții armonie completă? La această întrebare nu există un răspuns exact, pentru că în orice relație apar conflicte și situații controversate.

Cu toate acestea, femeile inteligente respectă cele 4 reguli ale relațiilor fericite și asta le ajută să obțină rezultatul dorit.

Regula 1. Este imposibil să cucerești bărbatul pentru toată viața.

La începutul relației femeia știe că este atractivă și dorită. În timp, sentimentele se estompează, bărbatul se obișnuiește că are alături o femeie frumoasă și scoate în evidență anumite defecte. Femeia face la fel, pentru că, chiar dacă bărbatul este ideal, întotdeauna poate găsi defecte.

Singurul lucru pe care îl poți face în relația ta – este să-ți surprinzi mereu partenerul cu ceva nou. Datorită acestei tehnici, nu vă veți plictisi niciodată în relație, iar acest lucru este extrem de important.

Regula 2. Intimitatea fizică nu ar trebui să fie mai puternică decât cea emoțională.

La începutul relației intimitatea fizică le aduce partenerilor plăcere. Dar ce se întâmplă în câțiva ani? Ei se obișnuiesc unul cu celălalt și experimentele în pat nu-i mai ajută să obțină rezultatele dorite.

Psihologii recomandă insistent ca partenerii să mențină nu numai intimitatea fizică, ci și cea psihologică. Fără ea partenerii nu vor putea avea o relație armonioasă, în timp vor apărea tot mai multe conflicte, iar certurile vor deveni norma.

Regula 3. Nu poți avea încredere deplină în bărbat

Toți oamenii mint. Având încredere deplină în bărbat, femeia poate ajunge într-o situație nefericită.

Încrederea – este foarte importantă în relație. Cu toate acestea, pe lângă încredere, mai există controlul și intuiția feminină. Nu-ți sugerez să-ți interoghezi în mod constant bărbatul sau să-l controlezi.

În anumite situații este suficient să fii atentă și să analizezi cuvintele rostite. Această regulă te va ajuta să fii oricând în siguranță.

Regula 4. Prietenii sunt importanți

În viață uneori ești pusă în situația să alegi între prieteni și bărbat. Pentru multe doamne, alegerea este evidentă: ele vor să construiască o relație și să fie fericite. Dar în majoritatea situațiilor, acest lucru duce la consecințe negative.

Egoismul sănătos – ar trebui să fie pe primul loc în relație. Dacă femeia renunță la prieteni, ea se sacrifică și își pierde zona de confort. Prietenii ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc și de asemenea, ea nu trebuie să-i interzică partenerului să comunice cu prietenii săi. Confortul și sentimentul de libertate în relație sunt foarte importante.