6 obiecte în locuință care strică impresia despre gazdă. Scapă de ele.

Fiecare femeie încearcă să-și facă locuința cât mai confortabilă și frumoasă. Cu toate acestea, unele doamne nu observă greșelile grave, dar pentru oaspeți sunt izbitoare.

Iată 6 obiecte în locuință care strică imediat impresia despre gazdă.

1. Prosoapele vechi

Prosoapele – trădează acuratețea gazdei. Există multe exemple când în bucătărie femeia folosește prosoape vechi care și-au pierdut demult forma, culoarea și textura. Dacă oaspeții observă astfel de prosoape, imediat își schimbă opinia despre gazdă.

Prețul prosoapelor noi nu este atât de mare. Dar un obiect atât de mic spune multe despre gospodina casei. Acum o alternativă a prosoapelor din stofă sunt cele de hârtie, care după utilizare pot fi imediat aruncate.

2. Farfuriile sau ceștile din diferite seturi.

Gospodinele bune acordă o atenție deosebită vaselor. De exemplu, dacă femeia pune pe masă pahare sau farfurii din diferite seturi, oaspeții imediat vor înțelege că ea nu acordă atenție detaliilor.

Alege un set de cești și farfurii frumoase care se vor potrivi perfect cu interiorul casei tale. Iar vasele vechi pot fi dăruite sau aruncate.

3. Jucăriile mari de pluș 

Este în regulă când o fetiță are jucării în cameră. Dar cum să reacționezi când o femeie adultă continuă să le acumuleze? Jucăriile de pluș sunt inutile, ele doar colectează praful și nu arată deloc bine.

Optează pentru decorul simplu și funcțional. Jucăriile vechi pot fi dăruite cuiva sau trimise la un orfelinat, unde sunt cu adevărat necesare.

4. Obiecte de decor ciudate

Broaște cu monede, scoici cu inscripții, elefanți și multe altele – unele femei acoperă toate rafturile sau bufetele din casă cu lucruri inutile. Astfel de obiecte doar ocupă spațiul util și complică procesul de curățenie.

Desigur, nu este ușor să scapi de ele dacă au o semnificație aparte pentru tine. În acest caz trebuie să faci o alegere: stilul bun sau obiectele inutile.

5. Reviste vechi ponosite 

Dacă revistele vechi sunt stocate pe masă sau pe rafturi, părerea despre gazdă nu va fi cea mai bună.

Este important să-ți pui o întrebare simplă: de ce acumulezi gunoi în casă? Aceste reviste nu își vor găsi niciodată utilitatea, trebuie să scapi de ele.

6. Fața de masa cu imprimeu strălucitor.

Fata de masa cu imprimeu luminos – este o relicva a trecutului. De regulă, astfel de fețe de masă pot fi găsite la bunicile care au un concept diferit de stil și frumusețe. Iar gospodinele bune nu ar trebui să folosească astfel de fețe de masă. Acum există multe soluții alternative.