3 teste psihologice care îți vor dezvălui personalitatea, relațiile cu oamenii și fricile.

Cu ajutorul acestor 3 teste te vei cunoaște un pic mai bine! Tot ce trebuie să faci, este să privești imaginea și ceea ce ți-a atras atenția îți va dezvălui adevărul despre tine.

TESTUL 1: Trăsăturile de personalitate

Ce ai văzut în imagine?

1. Fața unui bărbat: ești o persoană cu voință puternică. De fiecare dată când te confrunți cu adversitățile vieții, nu-ți arăți dezamăgirea sau tristețea. De obicei, pari un om fericit și lipsit de griji, întrucât nu-ți arăți ușor emoțiile și gândurile.

Uneori ești frivol, dar ești capabil să iei decizii ferme. Tratezi cu seriozitate relațiile de prietenie și de iubire, dar dezavantajul este că întotdeauna îi tratezi pe alții mai bine decât pe tine însuți. Uneori te simți nesigur și ai nevoie de aprobarea oamenilor apropiați.

2. O femeie: ești o persoană motivată și te dedici 100 % visurilor și obiectivelor tale. Oamenii îți admiră generozitatea și optimismul. Poți citi emoțiile și limbajul corpului altor oameni. Însă ești pretențios și scrupulos сând vine vorba de alegerea celor cu care vei avea o relație apropiată. Știi că dispoziția și starea ta de bine vor avea de suferit dacă petreci mult timp cu oamenii toxici. Poți stabili limite sănătoase cu oamenii care te înconjoară.

TESTUL 2: Relațiile cu oamenii

Ce ai văzut în imagine?

Dacă ești femeie și ai văzut chipul unui bărbat…

În acest moment, ești în căutarea unui partener romantic. Dacă ai deja un partener, acesta este un semn că aveți o relație profundă – el este mereu în gândurile tale și totul decurge bine.

Dacă ești bărbat și ai văzut un bărbat…

S-ar putea să fii preocupat de relațiile cu alți bărbați (colegi de muncă sau un prieten apropiat).

Dacă ești femeie și ai văzut chipul unei femei…

Te simți confortabil cu persoanele cu care discuți, iar atitudinea ta pozitivă îți va aduce multe cunoștințe interesante în viitorul apropiat.

Dacă ești bărbat și ai văzut chipul unei femei…

Cauți o parteneră cu care ți-ai putea împărtăși viața. S-ar putea să cauți prea intens. Oferă-ți timp și lucrurile se vor întâmpla de la sine.

TESTUL 3 : Frica ta principală 

Ce ai văzut în primul rând în imagine?

Dacă ai văzut un cuplu care se sărută, atunci frica ta este…

Frica pierderii și singurătății. Fiecare om vrea să fie fericit și să se simtă util. Însă mulți interpretează greșit conceptul de singurătate, considerând că această stare este provocată de lipsa unui om apropiat alături.

Te poți simți singur chiar și atunci când ești într-o relație sau într-o familie mare, pentru că acest sentiment nu este despre numărul oamenilor care te înconjoară, ci despre starea în care nu ne place de noi înșine. Renunță la încercările de a atrage oamenii și acordă-ți mai multă atenție ție, sentimentelor, dorințelor și obiectivelor tale.

Dacă ai văzut o explozie, atunci frica ta este…

Frica de viitor.  Această frică este specifică chiar și celor care nu știu ce înseamnă pierderile, întrucât sentimentul de anxietate este provocat de obiceiuri și atașamente. Înțelegi că dacă lucrurile vor merge prost, vei fi nevoit să-ți construiești lumea din nou.

Este în regulă să ne fie frică de ceea ce nu știm cu siguranță. Dar dacă acest sentiment te împiedică să-ți faci planuri, atunci privește-te din exterior: chiar dacă greșești, în timp totul va trece, iar dacă reușești, atunci vei avea multe amintiri frumoase.