TEST PSIHOLOGIC: Dacă poți găsi vaca în imagine, atunci creierul tău este în ordine.

Suntem obișnuiți să vedem lumea prin prisma conștiinței noastre. Te-ai întrebat vreodată ce fel de conștiință ai?

Un înțelept a spus că, dacă „conștiința noastră este negativă”, atunci și lumea din jurul nostru devine aceeași. Dacă „conștiința este divină”, atunci și lumea din jur prinde culori.

Într-o zi, un student s-a adresat profesorului său:

– Probabil că sunt o persoană rea. Ce să fac?

– Nu ești o persoană rea, dar trebuie să-ți schimbi viața.

– Și dacă nu sunt rău, atunci de ce să schimb ceva?

Atunci profesorul i-a cerut elevului să ia un flaut și să cânte o melodie. Băiatul a luat flautul, a încercat să cânte, dar nu i-a ieșit nimic frumos, plăcut auzului.

– Vezi ce se întâmplă! Dar dacă vei învăța să cânți, atunci sunetele din acest flaut vor ieși complet diferite. Și ce se va schimba? Persoana va fi aceeași, dar melodia va fi plăcută, sinceră, frumoasă. Acest lucru vorbește despre faptul că fiecare om are totul. Și dacă el pare un om rău, nu înseamnă că este. Pur și simplu nu știe cum să folosească toate acestea corect.

Același lucru se întâmplă și cu ceea ce vedem. Oamenii care sunt obișnuiți să trăiască în negativism, în problemele lor, în lumea lor mică, nu-și trăiesc viața, există în ea. Începe să interacționezi cu lumea din jur, vezi frumusețea din ea, găsește ceva extraordinar, auzi, simte, simte natura.

Această imagine este un exemplu excelent al modului în care paradigma viziunii pentru fiecare persoană este diferită. Dacă poți vedea o vacă în imagine, atunci creierul tău este în perfectă ordine! Încearcă!

Te avertizez că s-ar putea să nu vezi imediat vaca. Cineva are nevoie de timp pentru a se concentra asupra imaginii, cineva trebuie să se îndepărteze sau să se apropie pentru a vedea mai bine imaginea. De asemenea, nu te întrista dacă nu o găsești. Acest lucru nu înseamnă că ceva este în neregulă cu creierul tău. Roagă-i pe cei dragi să te ajute să o vezi.

Scrie-ne în comentarii dacă ai reușit să vezi animalul și cât a durat? Eu am văzut vaca după 30 de secunde!