Instrucțiune: 5 sfaturi care te vor ajuta să devii o soție ideală.

Atunci când aud cuvintele „soție ideală” îmi amintesc de imaginea „soției Stepford” din filmul cu același nume – întotdeauna în haine perfect călcate, cu părul și machiajul impecabil, care își servește soțul 24/7 cu cele mai delicioase bucate, iar zâmbetul radiant nu-i dispare de pe buze…Doar că aceasta nu este imaginea unei femei vii, ci a unui biorobot. Uită de ea pentru totdeauna. Există doar 5 lucruri pe care trebuie să le faci pentru ca soțul tău să-ți spună cu mândrie și tandrețe: „Ești perfectă pentru mine!”

1) Fii frumoasă

Este imperativ să ai grijă de tine pentru a rămâne atractivă pentru soțul tău. Să ai grijă de tine și să fii frumoasă înseamnă, în primul rând, să te iubești. Îngrijește-te, îmbracă-te cu plăcere și soțul tău va fi la fel de fericit ca și tine. Nu ai chef să-ți oferi nici cinci minute pe zi? Atunci nu te mira dacă soțul tău se uită la altele.

2) Fii pasională.

S*xul este cel mai important ingredient într-o căsnicie de succes. S*xul bun poate rezolva jumătate din problemele dintre soți. Chiar dacă ești o gospodină bună și o persoană minunată, căsătoria nu poate fi numită ideală fără o viață intimă de calitate.

Ce să faci dacă datoria conjugală a devenit o povară? Experimentați, încercați ipostaze noi și împărtășiți-vă cele mai nebunești dorințe – flacăra pasiunii se va aprinde din nou!

3) Fii interesantă pentru el ca persoană.

Dacă înainte de căsătorie discuțiile voastre nu erau numai despre supa delicioasă, atunci după nuntă bărbatul puțin probabil va fi interesat să discute cu tine doar despre meniu.

Oferă-ți timp pentru dezvoltarea personală: citește, găsește-ți un hobby intresant, mergi la expoziții ( poți face asta împreună cu soțul tău). Bărbatul te va respecta, pentru că alături de el este nu numai o gospodină și o femeie frumoasă, ci și o personalitate interesantă.

4) Ascultă-l cu atenție. 

Orice bărbat vrea să fie respectat și apreciat în familia sa. Dacă soțul tău îți împărtășește experiențele sale, nu-l întrerupe iritată „Nu mă interesează!” sau „De-aș avea eu problemele tale!”. Ascultă-l cu atenție și arată-ți implicarea.

Atunci bărbatul va ști că este așteptat și iubit acasă. El va dori să petreacă mai mult timp cu tine, știind că ești cea mai apropiată persoană. În acest caz și el va fi mai dispus și mai atent să te asculte.

5) Fii un bun diplomat, nu un tiran casnic.

Poate că în timp ce citești articolul te întrebi, de ce doar femeia trebuie să depună eforturi? Și vei avea perfectă dreptate – ambii soți trebuie să depună eforturi și să construiască relația.

Îi oferi soțului tău șansa să te sprijine? Îl rogi să te ajute cu copilul sau ești mereu supărată? Fii un bun diplomat: roagă-l să te ajute la curățenie, adăugând că el este cel mai puternic și cel mai bun. Uită de ultimatumuri – nu ești un general în fustă, ci o soție iubitoare. Vei fi surprinsă cât de receptiv va fi soțul tău!

Ești o soție perfectă? Ce faci în mod regulat din această listă și cum te ajută în relația ta?