Pentru a cuceri un bărbat matur trebuie să ai aceste 5 trăsături.

Există o opinie că odată cu vârsta bărbații devin mai atrăgători. De aceea, pe nimeni nu mai surprinde un cuplu cu diferența de vârstă de zece sau chiar douăzeci de ani. Ceea ce contează este că oamenii se simt bine împreună. Dar, pentru a cuceri un bărbat matur trebuie să știi ce fel femeie îi poate atrage atenția:

1. Femeia pozitivă. 

Acesta este unul din motivele principale pentru care bărbații aleg femei mai tinere decât ei. Doamnele de aceeași vârstă sunt adesea nemulțumite de viață. Bărbații obosesc rapid de femeile supărăcioase și morocănoase. Nu orice femeie poate fi pozitivă. De aceea, dragostea de viață este o calitate foarte apreciată de către bărbații maturi.

2. Femeia încrezătoare.

O femeie încrezătoare își poate evalua în mod adecvat punctele forte și punctele slabe. Ea se bazează doar pe sine și nu se agață de bărbat, dar apreciază grija lui. Cu o femeie încrezătoare bărbatul poate construi o relație puternică în care vor face schimb de experiențe personale, emoții și vor comunica pe picior de egalitate.

3. Femeia pasională 

O femeie pasională nu va controla partenerul în fiecare minut. Pentru că ea este mereu ocupată (yoga, atelierul de croitorie, dans, găstit, cumpărături etc). Bărbații cu experiență sunt atrași de astfel de femei, deoarece ele nu se plâng de lipsă de atenție. Spațiul personal este foarte important într-o relație de cuplu puternică și sănătoasă.

4. Femeia grijulie

Un bărbat matur înțelege că femeia nu trebuie să facă toate treburile casnice. Dacă ea a pregătit micul dejun sau a călcat un tricou, el deja consideră o manifestare a grijii. Cu cât bărbatul este mai în vârstă, cu atât mai mult apreciază confortul în casă și femeia afectuoasă alături de el.

5. Femeia înţelegătoare. 

O femeie înțelegătoare nu va forța bărbatul să se schimbe. Ea este mulțumită de toate. Își iubește alesul așa cum este: nebărbierit, ursuz, sărac. Pentru ea contează bărbatul, nu ceea ce ar putea fi el. Ea nu încearcă să-l refacă, ci doar tinde să-l facă fericit.

Interesele comune de asemenea joacă un rol important într-o relație. Partenerii ar trebui să-și permită unul altuia să iasă cu prietenii fără scene de gelozie. În același timp, un cuplu armonios va avea întotdeauna despre ce să vorbească, să facă planuri pentru viitor și să se distreze.