Bărbatul nu te va alege, dacă faci aceste 5 greșeli.

Bărbatul nu te va alege niciodată, dacă faci aceste 5 greșeli:

1. Ești întotdeauna disponibilă. 

Indiferent la ce oră te sună, îi răspunzi chiar dacă e trecut de miezul nopții. Poate crezi că este plictisit sau nu are cu cine vorbi? Adevărul este că ești o opțiune de rezervă, întotdeauna disponibilă.

Deconectează telefonul noaptea sau pune-l pe silențios. Dacă bărbatul are nevoie de tine, te va suna dimineața. Și data viitoare se va gândi de o sută de ori dacă este decent să trezești o persoană la miezul nopții. Nu-i permite niciodată să te trateze cu lipsă de respect.

2. Ești întotdeauna liberă pentru el. 

Alergi la prima chemare. Bărbatul poate avea impresia că nu ai viața ta și doar aștepți invitația lui. El știe perfect că, dacă nimeni nu va accepta să iasă noaptea cu el, atunci cu siguranță vei alerga tu.

Începe să te respecți! Dacă urmează o întâlnire, trebuie să vă puneți de acord cu cel puțin două zile înainte de eveniment, nu cu cinci minute înainte de plecare. Iar bărbatul trebuie să înțeleagă acest lucru.

3. Bărbatul nu depune efort să te cucerească.  

El nu-și face griji să te conducă, să te întâlnească, să-ți ofere flori, cadouri. La cafenea plătești și pentru tine, și pentru el. Noaptea te întorci acasă singură, iar când ajungi și vrei să-i spui că totul este în regulă, el deconectează telefonul pentru a nu fi deranjat. Și în vizită vine cu mâinile goale … Iar tu modestă, îi spui că nu este nevoie de nimic.

4. Bărbatul nu te ajută. 

Îl rogi să te ajute, iar el se preface că nu aude. Pur și simplu rămâne surd la sugestiile tale. Sau îți spune că vine mai târziu. Și acest „mai târziu” poate dura ani! Nu te ajută financiar, deși vede că ai nevoie uneori. El pur și simplu nu participă în viața ta!

5. Te ascunde de prieteni și familie.

Poate că se simte confortabil cu tine din toate punctele de vedere, dar continuă să te ascundă de prieteni și rude. Întâlnirile voastre, de obicei, se întâmplă noaptea pe teritoriul tău. Cel mai probabil nici nu ai fost la el acasă. El încă nu a decis, dacă ești cea de care are nevoie. Și continuă să te folosească numai atunci când îi convine! Nu te mira dacă într-o zi îți va spune că se însoară cu alta.

Reține: bărbații iubesc femeile INCOMODE, cele care trebuie cucerite, curtate și pentru care trebuie să facă ceva. Nu cele comode, care sunt întotdeauna de acord și mulțumite de tot. Sau mai bine zis – de nimic…

Dragă femeie, iubește-te!

O femeie adevărată este incomodă! Știe ce vrea. Se respectă și se iubește. Are demnitate. Nu permite nimănui să-și șteargă picioarele de ea. Dacă cineva o va răni, își va ridica capul sus, va trece peste obstacol și va merge mai departe. Zâmbind unei zile noi. Ea este vie. Este sinceră! Este imprevizibilă! Bărbatul nu o va înțelege niciodată și nu îi va putea calcula următorii pași. Ea nu poate fi zdrobită. E incomodă! Și astfel – frumoasă!