5 semne că oamenii din jur te consideră o femeie îngrijită.

Grija de sine îi oferă femeii cheița către toate ușile și inimile. O femeie îngrijită atrage întotdeauna privirile celor din jur. Și nu numai privirile bărbaților, ci și a altor femei.

Există anumite semne prin care înțelegi că oamenii te consideră îngrijită, deoarece atitudinea lor față de tine este corespunzătoare.

1. Oamenii îți admiră imaginea, te complimentează.

Acesta este un indicator sigur că arăți bine în ochii oamenilor. Nu doar admiratoriii, ci și colegii de lucru, rudele sau prietenele îți spun cuvinte plăcute. Complimentele sunt sincere și nu există niciun indiciu de lingușire în ele. Ești cu adevărat plăcută pentru cei din jur, motiv pentru care aceștia își exprimă afecțiunea față de tine.

2. Prietenele îți cer numărul de telefon al coaforului sau manichiuristei tale. 

Probabil nu există femei care să nu vrea să fie îngrijite. Prin urmare, văzându-te că ai manichiura și coafura perfectă, iar hainele asortate cu gust, este un păcat să nu-ți ceară numărul de telefon al celor care te ajută să arăți perfect. De obicei, colegele și prietenele sunt interesate de astfel de secrete exclusiv feminine.

3. Ești invitată la evenimente sociale

De exemplu, un bărbat te poate invita să-l însoțești la o cină cu oaspeți importanți, deoarece ca nimeni altcineva îi vei sublinia statutul.

Același lucru este valabil și la serviciu. Șeful îți încredințează întâlnirile cu clienții importanți. În acest caz, el este sigur că prestigiul companiei va rămâne la înălțime.

4. Ți se cer sfaturi cu privire la garderobă sau aspect.

Dacă ești îngrijită și arăți întotdeauna bine – adesea ești cea mai bună consilieră pentru prietenele tale care se îndoiesc de frumusețea lor, sunt disperate să slăbească sau să devină mai frumoase. Oamenii din jur îți cer părerea, bazându-se pe experiența ta personală, pentru că știi multe trucuri despre cum să arăți impecabil.

5. Alte femei te invidiază. 

De foarte multe ori, femeile simt invidie neagră. Acest lucru se datorează atenției sporite a bărbaților în direcția ta, nesiguranței persoanelor invidioase și dorinței aprinse să arate și ele sofisticate. Atunci când comunici cu astfel de persoane, simți imediat energia negativă pe care o emană și nu este dificil să înțelegi cauza ei.