5 mesaje pe care le scrie o femeie săracă când vrea să-i facă pe plac bărbatului.

Adesea, femeia săracă se compară constant cu ceilalți și își simte propria inferioritate. În zilele noastre, oamenii sunt judecați după aspect, venituri și capacitatea de a trăi frumos și orice altceva se estompează. O doamnă care are probleme financiare nu își poate permite multe lucruri, ceea ce o face să se simtă nesigură.

Începând o relație cu un bărbat, ea se comportă adesea prea constrânsă, jenată de propria sărăcie. Ea încearcă să arate cât mai bine în ochii bărbatului și să-i facă pe plac. Una dintre cele mai sigure modalități sunt mesajele cu ajutorul cărora femeia face bărbatul să se simtă bine în relația cu ea.

1. „Nimeni nu mi-a mai dat așa ceva până acum.”

Poate fi orice cadou scump – o bijuterie, un gadget sau o rochie de marcă. Ea nu a mai fost răsfățată cu lucruri scumpe. De aceea, își exprimă sincer admirația față de bărbat și astfel îi gâdilă ego-ul, asigurându-l că este un magician care îi poate îndeplini orice dorință.

2. „Apartamentul tău este superb.”

O femeie săracă îi poate trimite bărbatului un astfel de mesaj după ce i-a vizitat casa. Doamna fiind constrânsă de fonduri, de obicei, locuiește într-un apartament mic cu atmosferă spartană, unde există doar cele mai necesare lucruri. Casa unui domn bogat i se pare literalmente un palat și ea nu-și ascunde încântarea. Desigur, bărbatul va fi flatat să afle că locuința lsa a impresionat-o.

3. „Arăți mereu superb.”

O femeie săracă nu are posibilitatea să-și cumpere haine scumpe și să-și actualizeze garderoba în orice sezon. Lucrurile ei modeste și discrete sunt întotdeauna îngrijite, dar în ele se observă sărăcia. Femeia imediat remarcă aspectul elegant al bărbatului – hainele sale de înaltă calitate, accesoriile selectate cu gust. Îi place ceea ce vede și îl informează despre asta. Iar bărbatul este flatat să audă un astfel de compliment.

4. „Mi-ai rezolvat problemele financiare atât de repede. Nu știu cum să-ți mulțumesc.

O femeie săracă are întotdeauna probleme financiare – împrumuturi, datorii sau achiziții mari urgente. Atunci când bărbatul o ajută financiar, ea simte o mare recunoștință, considerându-l un salvator. Bărbatului îi place să acționeze ca un patron și dacă femeia îi mulțumește pentru ajutor, el se simte ca un supererou care a rezolvat imediat toate problemele.

5. „Încă nu pot să cred că ai apărut în viața mea”

Un astfel de mesaj este o încântare pentru stima de sine masculină. De obicei, femeia săracă își prețuiește întotdeauna relația, în special dacă bărbatul îi oferă ajutor financiar. El devine pentru ea un erou care îi întinde mâna în situații dificile. În plus, simpatia partenerului îi conferă femeii încredere și îi crește respectul de sine, pentru că în sfârșit cineva are nevoie de ea. Ea se agață de bărbat, iar el se simte măgulit și îi face plăcere să fie într-o relație cu ea.