Spune-i partenerului aceste 12 expresii și îl vei face fericit.

Și bărbații „iubesc cu urechile” nu mult mai puțin decât femeile, doar că ei nu recunosc asta, pentru că nu corespunde imaginii lor brutale.

Cu toate acestea, oricât de duri ar părea, ei vor fi fericiți să audă cuvinte calde de la femeia lor. Astfel femeia confirmă faptul că își iubește și își apreciază partenerul.

1. „Arăți minunat”.

De obicei, bărbații spun astfel de cuvinte, dar și ei ar fi bucuroși să le audă. Un astfel de compliment le crește semnificativ stima de sine.

2. „Sunt mândră de tine”.

Bărbații întotdeauna tind să-și atingă obiectivele. Și asta devine principala măsură a succesului și realizării lor ca personalități. Prin urmare, vor fi extrem de fericiți să audă că femeia este mândră de realizările lor. Astfel, productivitatea bărbatului doar va crește.

3. „Ai muncit mult asupra ta.”

Bărbații sunt preocupați să aibă un corp ideal nu mai puțin decât femeile. De aceea fac sport, alergări, merg la sală. Și oricât de nesemnificativ ar fi rezultatul, ei vor ca iubita lor să-l observe și să-i laude, motivându-i să obțină succes în continuare.

4. „Mă simt bine când ești alături de mine.”

Bărbaților le place să-și facă iubitele fericite, de aceea vor fi foarte fericiți că au un mod atât de simplu de a realiza aceasta sarcină.

5. „Poți să-mi spui, nu mă voi supăra.”

Bărbații țin în interiorul lor o mulțime de emoții pe care nu vor să le demonstreze, temându-se să-și ofenseze femeia. Dacă bărbatul este sigur că se poate deschide în fața ta, acest lucru vă va consolida foarte mult relația.

6. „Am încredere în tine”.

Încrederea este o parte foarte importantă a unei relații, deci nu va fi de prisos să menționezi că ai încredere în el. Cel mai important lucru este să-ți susții cuvintele cu fapte.

7. „Poți avea încredere în mine”.

Într-o relație sănătoasă încrederea este un sentiment reciproc, de aceea bărbatul nu ar trebui să se teamă să vorbească cu tine pe diverse subiecte, să-ți dezvăluie secretele sale. El trebuie să simtă că poate avea cu adevărat încredere în tine.

8. „Mulțumesc”.

Aparent nesemnificativ, dar foarte valoros, acest cuvânt poate evoca emoții calde. Nu uita să-i mulțumești bărbatului chiar și pentru cele mai banale lucruri. Pentru el va fi foarte plăcut.

9. “Te respect”.

În sistemul valorilor masculine, unul dintre criteriile de evaluare de bază este respectul. Bărbații vor să fie respectați de colegi, prieteni, rude și, desigur, de partenera lor.

10. „Te voi sprijini în orice circumstanță”.

Orice ar face, bărbatul vrea să știe că partenera sa îl va susține întotdeauna. Numai așa va da tot ce are mai bun, pentru a reuși. Chiar dacă va eșua, el va fi sigur că îl susții și poate încerca din nou.

11. „Te apreciez așa cum ești.”

Bărbatul va fi încântat să audă astfel de cuvinte, deoarece nu este apreciat pentru acțiuni specifice, ci pentru ceea ce este.

12 „Alături de tine mă simt fericită.”

El va fi fericit să afle că este sursa ta de fericire. Acest lucru îl va inspira să fie și mai bun.

Există o forță puternică în cuvintele rostite sincer, de aceea spune-i iubitului tău cuvinte calde cât mai des, el le va aprecia cu siguranță.