Dacă vrei să fii o persoană fericită, nu vorbi despre viața ta personală.

Fericirea – nu este ceva de neatins așa cum cred majoritatea oamenilor. De fapt, acesta este unul dintre cele mai accesibile lucruri în viață. Problema este că nu toți oamenii sunt conștienți de faptul că dobândirea fericirii depinde doar de ei înșiși.

Cel mai important lucru pe care îl poți face în viață pentru a dobândi fericirea – este să fii o persoană umilă.

Când vei înceta să împărtășești detalii din viața ta și nu le vei mai arăta altora ce și cât ai, vei vedea schimbări mari în viață. Vei începe brusc să simți lucrurile puțin diferit. Vei înceta să-ți trăiești viața pentru alții. Nu va mai conta ce gândesc ceilalți despre tine, iar în centrul atenție tale va fi viața ta personală. Nimic mai mult. Nu vei mai permite oamenilor să intre și să iasă atât de ușor din viața ta. Vei fi foarte atentă cu cei pe care îi lași în lumea ta și cu care îți împărtășești viața. Vei fi foarte atentă cui îi oferi inima și cui îi spui despre visurile tale.

Nu îți vei mai trăi viața pentru alții, ci doar pentru tine.

Dacă vrei să fii o persoană fericită, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înțelegi că împărtașindu-ți viața cu toată lumea – nu obții niciun beneficiu. Nu îți aduce fericire. Doar le permite altor persoane să obțină informații despre fiecare parte a vieții tale. Iar asta le permite să intre în lumea ta și uneori chiar să preia controlul asupra ta.

Lumea în care trăim este uneori crudă, există oameni nemiloși, lacomi și invidioși. Deci, de ce să le oferi acestor oameni plăcerea de a-ți conduce viața? De ce să le oferi cheia inimii tale? De ce să nu taci? De ce să nu te bucuri de ceea ce-ți aduce viața în singurătate?

Tine minte. Viața ta personală este și va fi întotdeauna a ta. Este dreptul tău să alegi ce faci cu ea și cum o folosești, este adevărat.

Viața există pentru a te putea bucura de ea, de a o simți în timpul și ritmul tău. Menține-ți valorile, creează-ți lumea visurilor tale, fă ce vrei, dar fii foarte atentă cu cine împărtășești toate astea.

Întotdeauna să ai mai mult decât arăți. Să vorbești mai puțin, decât te gândești.