3 tipuri de bărbați la care femeile se uită cel mai des și pe care îi aleg ca parteneri.

S-ar părea că totul este simplu și logic. Oricine îți va răspunde că femeile se uită la cei bogați. Dar realitatea ne arată o imagine complet diferită.

Oare toți suntem de succes, bogați și frumoși? Nu, nu trăim într-o lume atât de ideală. Și cu toate acestea, creăm cupluri. Atunci când femeile fac o alegere, se pare că nu se uită doar la grosimea portofelului și atractivitatea externă.

Din observațiile mele personale femeile aleg cel mai des:

1. Bărbații duri.  

Nu este vorba doar despre trăsăturile personale. Despre întreaga imagine. Adică și îmbrăcămintea și înfățișarea. Totul vorbește despre un caracter brutal.

Femeile neagă vehement simpatia pentru asemenea tipi. Ele sunt împotriva bărbaților nepoliticoși, dar în realitate formează cupluri doar cu ei.

Toate visează la o viață pașnică în paradis, dar din păcate, emoțiile pentru ele sunt mai importante.

Oare un bărbat reținut va face acasă scandal? Nu. De aceea, aleg astfel de scandalagii pentru a-și cheltui cât mai mulți nervi. De fapt, acestea nu sunt gânduri sănătoase. Aceasta nu poate fi alegerea unei persoane sănătoase din punct de vedere psihologic. Însă, multe fac o alegere în această direcție.

2. Bărbații afemeiați

Fetele, de obicei, aleg bărbați care seamănă cu tatăl lor. Și dacă ne adâncim în realitățile societății noastre, atunci majoritatea familiilor au crescut fără el. De aici și pofta pentru cineva care nu-și apreciază deloc partenera. Motivele plecării pot fi diferite, inclusiv stilul de viață dezordonat.

De aceea, multe femei subconștient sunt atrase de astfel de bărbați. Poate că ele nu-și doresc, dar cu greu se opun atracției.

3. Bărbații instabili

Din nou, totul este de dragul emoțiilor. Femeile spun că își doresc pace și prosperitate, însă în realitate tind spre haos. Desigur, toate își doresc un bărbat bogat, adecvat și echilibrat. Dar nu fiecare este pregătită să-i corespundă. Aici funcționează regula – dacă soliciți, trebuie să corespunzi. Și, din păcate, nu sunt prea multe egale cu el. Ceea ce înseamnă, că nu se simt confortabil în preajma lui.

Deci, alegerea cade pe tot felul de bărbați netrebnici.

Dar ce spun femeile despre asta? ”Vreau un bărbat iubitor, bogat și calm. Care mă va ajuta în toate.” Și în același timp, sunt soțiile unuia dintre acești 3 tipi.

Femeile pot spune orice, dar alegerea lor nu întotdeauna vine din cap.