Dacă femeia nu te mai iubește, vei observa aceste 5 schimbări în comportamentul ei.

Conștientizarea faptului că nu-și mai iubește partenerul, schimbă totul în viața femeii. Ea trebuie să-și stabilească priorități noi și să se gândească cum să-și construiască viața în continuare. Dar nu este ușor să ia o astfel de decizie, mai ales dacă are împreună cu bărbatul proprietăți comune, copii și o anumită zonă de confort.

Însă anumite schimbări se vor observa în comportamentul ei:

1. Ea va aprecia acțiunile, nu cuvintele bărbatului.

La începutul unei relații există romantism, dragoste și credință într-un viitor luminos. Când dragostea dispare, femeia deja gândește rațional. Sentimentele trec pe planul secundar. În această perioadă, multe doamne stabilesc reguli noi și își declară cerințele.

Dacă bărbatul este dispus să se schimbe, atunci femeia ia decizia să continue relația, în caz contrar, va alege despărțirea.

2. Petrece mai mult timp cu prietenele.

Când dragostea lipsește, multe femei vor căuta emoții pozitive în exterior. Întâlnirile cu prietenele sunt cea mai ușoară și în același timp cea mai eficientă opțiune.

Fiind alături de prietene, femeia poate vorbi deschis despre momentele negative din viața ei și astfel va scăpa de stres. Prietenele sunt cele care o vor susține și îi vor da sfaturi bune.

3. Petrece mai puțin timp cu bărbatul.

De ce să petreacă timpul cu un bărbat care nu-i mai provoacă emoții pozitive? Da, în relație poate exista comunicare, intimitate fizică și chiar romantism. Dar femeia nu mai vrea să fie aproape de bărbat. De aceea, îl ignoră, descoperind activități noi și interesante. Ea va  încerca să facă toate acestea pe neobservate, pentru că este conștientă de faptul că evitarea deschisă a bărbatului va provoca conflicte inutile.

4. Își pune interesele pe primul loc.

Când există iubire, majoritatea femeilor sunt gata să cedeze și să se sacrifice. De-a lungul anilor, totul se schimbă, ele înțeleg că trebuie să se gândească și la sine. De aceea, își pun interesele pe primul loc și în cele mai multe situații conectează egoismul.

Dar acest obicei este salvator pentru multe femei. Apare o zonă de confort. În consecință, femeia în relație se poate simți din nou dorită și necesară.

5. Evită conflictele.

Absența conflictelor îi face pe bărbați fericiți. Dar femeile gândesc altfel. Pentru ele, conflictul este cel mai bun mod de a-și exprima gândurile negative și de a reduce tensiunea din relație.

Însă atunci când nu-și mai iubește partenerul, femeia înțelege că aceste conflicte sunt doar un obstacol. De aceea, îi este mai ușor să ignore situațiile conflictuale și să nu se implice în dispute. Dar dacă începe un scandal, atunci va vorbi la obiect și nu va trage de timp.