3 caracteristici feminine care atrag atenția bărbaților.

Femeile adesea au dorința să atragă atenția bărbatului lor și a altor bărbați din jur. Pentru că întotdeauna vor să audă complimente. În acest caz, trebuie să știi ce să-ți îngrijești, la ce să te gândești, la ce sunt atenți bărbații. Îți voi spune părerea mea.

1. Chiar dacă suntem oameni, încă suntem parte a naturii. De aceea, dacă femeia are zone deschise ale corpului, bărbatul cu siguranță se va uita acolo. Și cu cât este mai educat, cu atât mai rar se va uita. Dar cel puțin o dată va avea această dorință. Aceasta e natura bărbatului și cu ea nu te poți lupta.

De aceea, dacă vrei să atragi bărbații, poți face asta. Dar, din nou, dacă el este suficient de educat, atunci va acorda atenție contrariului – cât de modest ești îmbrăcată. Pentru a-l cuceri trebuie să știi exact ce vrea el să vadă: deschidere sau modestie.

2. Simțul umorului.

Bărbaților le place să glumească și să amuze femeile. Dar ei trebuie să înțeleagă ce fel de glume îi plac femeii. Poate că ei nu-i place deloc umorul bărbatului. Acest lucru este cu adevărat important. De exemplu, mie îmi place să glumesc, dar uneori glumele mele pot jigni. De aceea, atunci când cunosc o femei, verific ce este acceptabil și inacceptabil pentru ea. Și dacă vreau să o cuceresc, atunci voi glumi așa cum îi place ei.

3. Nivelul de comunicare.

Bărbatul este întotdeauna atent la modul în care vorbește femeia. Astfel, el poate înțelege cât de educată este ea sau invers. Unii bărbați adoră femeile inteligente, în timp ce alții sunt speriați de ele.

De aceea, trebuie să-ți folosești vocabularul corect, pentru că el este atent la ce spui și te evaluează. Cuvintele tale nu trec neobservate. Bărbatul subconștient vrea să înțeleagă ce fel de femeie are în fața lui, pentru a înțelege dacă va putea continua comunicarea sau nu.