5 motive pentru care femeia nu-și va înșela niciodată partenerul.

În acest articol voi descrie 5 motive principale pentru care femeia nu-și va înșela niciodată partenerul.

1. Pentru că îl iubește.

La etapa inițială a unei relații trădarea este exclusă complet. Însă iubirea are multe fațete. În timp, cea care jură iubire, te poate înșela și minți.

De fapt, femeia nu a mințit, la acea etapă chiar te-a iubit, dar în timp nu a putut depăși dificultățile sau nu a avut dorință să facă acest lucru și ca un fluture a zburat la altă floare.

2. Conexiunea emoțională. 

Aceasta este starea în care femeia nu joacă un alt rol fiind alături de bărbat, nu-și pune o mască, ci se simte ca ea însăși. Ea are încredere deplină în bărbat, iar bărbatul are încredere în ea. Nu se teme să pară amuzantă sau ridicolă. Partenerii se umplu reciproc de energie.

Oamenii descriu această stare astfel: „Ne simțim bine împreună, iar atunci când el/ea nu este lângă mine îmi lipsește ceva.”

Femeia nu va renunța niciodată la o astfel de stare de bine, înșelându-și partenerul.

3. Este fericită cu partenerul ei. 

Ai observat pe stradă femei care atunci când le privești strălucesc și emană o lumină interioară incredibil de atractivă? Secretul e simplu – aceste femei sunt fericite. Ele se simt iubite și dorite, de aceea zâmbesc sincer. Sunt în armonie deplină cu lumea.

Dacă femeia este fericită alături de bărbat, nu-și va permite niciodată să-l înșele.

4. Există satisfacție în viața intimă.

Orice femeie sănătoasă este preocupată de această latură a relației. Dacă partenerii au încredere deplină unul în celălalt, ei nu vor ezita să-și exprime dorințele și fanteziile. Între oamenii iubitori nu ar trebui să existe interdicții și ceva „greșit”, dacă ambii acceptă acest lucru și le aduce plăcere.

Dacă femeia se realizează pe deplin cu jumătatea sa, atunci infidelitatea este exclusă.

5. Femeia respectă regula „Tratează-i pe alții așa cum ai vrea să fii tratat.”

Desigur, femeile sunt foarte emoționale și uneori acționează impulsiv. Dar trădarea cu greu poate fi atribuită unui „impuls sufletesc” – de regulă, din partea femeii acesta este un pas bine gândit.

Sfat: Aveți mai multă încredere unul în celălalt, învățați să vă ascultați și să vă auziți. Nu acumulați supărările, vorbiți despre ceea ce vă preocupă, nu inventați răspunsuri la întrebări nerostite. Toate acestea vă separă unul de celălalt și vă distrug iubirea.