Iată ce este iubirea în viziunea copiilor sub 8 ani.

Ce este iubirea în viziunea copiilor sub 8 ani? Iată cum își imaginează ei acest sentiment:

1. Iubirea este ceea ce te face să zâmbești chiar și atunci când ești obosit. (Terry, 4 ani)

2. Iubirea este ceea ce ți se întâmplă de Crăciun, lângă pom, dacă încetezi să deschizi cadourile și să asculți. (Bobby, 7 ani)

3. Atunci când cineva te iubește îți rostește numele diferit. Și știi că numele tău se simte bine în gura lui. (Billy, 4 ani)

4. Iubirea este atunci când fetița și băiețelul se parfumează și merg împreună la plimbare să se adulmece reciproc. (Karl, 5 ani)

5. Iubirea este atunci când mergi la McDonald’s și oferi cuiva mai mult de jumătate din cartofii tăi prăjiți, iar de la el nu iei nimic. (Chrissy, 6 ani)

6. Iubirea este atunci când mama îl vede pe tata în toaletă și nu i se pare că este urât. (Mark, 6 ani)

7. Dacă vrei să înveți cum să iubești mai bine, trebuie să începi cu un prieten pe care îl urăști. (Nikka, 6 ani)

8. Iubirea este atunci când îi spui unui băiat că îți place cămașa lui și el începe să o poarte în fiecare zi. (Noel, 7 ani)

9. Iubirea este atunci când o bătrână și un bătrân sunt prieteni, deși se cunosc atât de bine. (Tommy, 6 ani)

10. Iubirea este atunci când mama îl întâlnește pe tati, el este transpirat și miroase urât, iar ea îi spune că este mai drăguț decât Robert Redford. (Chris, 7 ani)

11. Când bunica mea suferea de artrită, nu se putea îndoi pentru a-și picta unghiile de la picioare. Atunci bunicul a decis să o ajute făcând asta în locul ei, chiar și atunci când mâinile lui s-au îmbolnăvit de artrită. (Rebecca, 8 ani)