Relatii

20 de moduri de a spune ”Mulțumesc” pentru urările de ziua ta.

Fiecare dintre noi este încântat să primească felicitări, urări și mesaje de la rude și prieteni. Datorită tehnologiei moderne, putem primi felicitări de la aproape orice persoană de oriunde din lume.

Iată câteva idei cum să mulțumești prietenilor, colegilor și rudelor pentru felicitări.

1. Mulțumesc că m-ați făcut să mă simt ca o regină de ziua mea! Fiecare urare a fost specială pentru mine.

2. Ziua mea de naștere a fost extraordinară datorită oamenilor minunați care și-au făcut timp să-mi trimită felicitări. Mulțumesc!

3. Vă mulțumesc tuturor pentru urări. M-au înveselit.

4. Mulțumesc tuturor pentru urările frumoase. M-ați făcut să mă simt o persoană specială.

5. Nu reușesc întotdeauna să țin legătura cu voi, dar mesajele voastre înseamnă foarte mult pentru mine. Mulțumesc, prieteni!

6. Sunt fericită să primesc atâtea urări de ziua mea! Vă mulțumesc tuturor, vă doresc o viață lungă și fericire fiecăruia dintre voi.

7. Ziua de naștere durează o zi, dar urările voastre vor rămâne mult timp cu mine. Mulțumesc!

8. Mulțumesc pentru urări. Sunt foarte emoționată.

9. Uneori cele mai simple lucruri înseamnă mult. Mulțumiri sincere tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea.

10. Felicitările voastre sunt mai bune decât orice cadou, mai dulci decât orice tort și mai luminoase decât orice lumânare.

11. Cu voi această zi a devenit de neuitat. Mulțumesc că m-ați felicitat și m-ați făcut să zâmbesc!

12. Vă mulțumesc tuturor că mi-ați făcut ziua de naștere specială și mi-ați reamintit câți oameni minunați mă iubesc și nu uită de mine!

13. Darurile se pot pierde, dar cuvintele voastre neprețuite vor rămâne în inima mea pentru totdeauna. Mulțumesc!

14. Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea! Datorită vouă astăzi zâmbesc. Chiar și cele mai scurte mesaje înseamnă foarte mult pentru mine.

15. Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua luminoasă și veselă! Cuvintele voastre frumoase mi-au făcut ziua de naștere specială.

16. Am vrut doar să vă transmit sincere mulțumiri pentru toate urările minunate. Și amintiți-vă că am doar 16 ani cu 10 ani de experiență.

17. Profit de ocazie și vă spun „Mulțumesc” pentru toate urările de ziua mea. Înseamnă foarte mult pentru mine. Deși ați fost ocupați, ați găsit timp să-mi trimiteți felicitări. Sunt foarte fericită că fiecare dintre voi este prietenul meu.

18. Mă simt fericită. Mulțumesc pentru toate urările de ziua mea!

19. Vă mulțumesc tuturor pentru dragostea și sprijinul acordat. Vă mulțumesc din suflet! E plăcut să știu că sunt înconjurată de o familie minunată și de cei mai buni prieteni.

20. Prietenii mei sunt cel mai bun cadou de ziua mea. Vă mulțumesc pentru urările plăcute!

Exit mobile version