Primul lucru pe care îl vezi în imagine îți va dezvălui ceva interesant despre tine.

Testele de iluzie optică sunt foarte populare. Și nu numai în rândul utilizatorilor de internet – astfel de teste sunt folosite de psihologi. Trebuie doar să privești imaginea și să fixezi ceea ce ai văzut mai întâi. Cu siguranță, într-o fracțiune de secundă vei vedea totul diferit.

Îți sugerăm să faci un astfel de test. Dar nu lua rezultatele prea în serios. Acesta nu este un răspuns gata la întrebarea cine ești, ci doar informații pentru a te gândi la „Eu-l” tău.

1. Leu sau pasăre

– Leu. Cel mai probabil, îți place să privești lucrurile în esență, nu-ți este teamă să-ți privești fricile în ochi. Poți fi numit un om curajos.

– Pasăre exotică. Poate că ești puțin frivol, chiar nesăbuit în unele lucruri. Cu toate acestea, ești condus de impulsurile creative și de dorința de a transforma lumea.

2. Rață sau iepure?

– Rață. Cel mai probabil viața ta este supusă unor izbucniri emoționale, ești predispus la schimbări de dispoziție și la luarea deciziilor impulsive.

– Iepure. Ești persoana care va calcula totul în avans. Viața ta este supusă logicii, deși acest lucru nu înseamnă că ești o persoană rece și insensibilă.

3. Crocodil sau pasăre?

– 2 crocodili. Cel mai probabil, îți place să ții situația sub control, să fii stăpânul situației. În același timp, nu ești un tiran, ci mai degrabă un lider grijuliu.

– O pasăre cu aripile întinse. Probabil că nu te deranjează să fii condus.  Dar asta nu înseamnă că nu ai propria opinie, ci că cedezi de multe ori și faci ușor un compromis. Acesta este motivul pentru care ești deschis și sociabil.

4. Capul sau piciorul unui câine?

Botul câinelui. Cel mai probabil, ai început să analizezi imaginea de la stânga la dreapta. Ești o persoană care se bazează pe logică și tinzi să analizezi calm realitatea. Cel mai probabil după ce ai ajuns la margine cu ochii, ai observat și a doua imagine.

Laba și coada câinelui. Dacă ai analizat imaginea de la dreapta la stânga sau ai observat imediat ambiguitatea ei, atunci cel mai probabil îți plac mișcările nestandarde. Asta nu înseamnă că îți lipsește logica. Ci doar că îți place abordarea creativă pentru rezolvarea problemelor.