7 fapte despre femei pe care trebuie să le cunoască fiecare bărbat.

Majoritatea bărbaților au o înțelegere slabă despre psihologia feminină. De aceea, vă sugerez să vă familiarizați cu această „lista” în care sunt prezentate 7 fapte despre femei. Fiecare bărbat trebuie să le cunoască pentru a înțelege mai bine acțiunile și modul de gândire al femeii sale.

1: Femeile pot gândi logic

Majoritatea bărbaților cred în mod eronat că femeile se bazează doar pe emoții atunci când iau decizii. Femeile nu sunt lipsite de logică, totuși  emoțiile au un impact semnificativ asupra gândirii lor.

2: Pentru a face dragoste, femeia trebuie să dezvolte o apropiere emoțională cu partenerul său.

Bărbatul văzând o femeie atrăgătoare, se gândește imediat la o comunicare mai strânsă, în timp ce femeia trebuie să „simtă” bărbatul, să înțeleagă modul său de comunicare și să-i învețe lumea interioară.

3: Femeile rareori recunosc câți parteneri s*xuali au avut.

Poate fi o sarcină imposibilă să afli numărul de parteneri pe care i-a avut femeia. De obicei, bărbații tind să mărească numărul, în timp ce femeile tind să-l reducă. În general, ele vorbesc mai puțin despre subiectele legate de viața intimă.

În chestiunile intime, femeile încearcă să spună ceea ce vrea să audă partenerul, pentru a nu deteriora relația.

4: Femeilor le place să inventeze.

Această caracteristică rezultă din primul fapt – emoțiile predomină asupra logicii, iar un eveniment neclar poate provoca o reacție excesiv de emoțională, care va atrage după sine un joc al fanteziei.

5: Fiecare fată se simte diferit de celelalte.

În teorie, acest instrument este încorporat în psihic de natură. Femeia, pentru a atrage bărbatul trebuie să iasă în evidență din mulțime. La nivel subconștient, acest lucru îi oferă șansa să obțină un partener mai bun.

6: Femeile percep banii ca fiind o sursă de stabilitate.

Pentru femeie contează cât câștigă bărbatul. Singura diferență este că nevoile femeilor sunt diferite: cineva se mulțumește cu un venit mediu, iar cineva tinde spre o viață „bogată”. Respectiv, pentru una stabilitatea vor fi cadourile și vacanțele de lux, iar pentru alta plata serviciilor comunale la timp și timpul petrecut plăcut împreună.

7: Starea de spirit a femeii este foarte schimbătoare.

Starea de spirit a femeilor este influențată de nivelurile hormonale, care sunt foarte instabile. Acestea sunt creșteri hormonale în timpul ciclului menstrual. Bărbații habar nu au că acest ciclu nu durează 3-4 zile, ci 28 de zile fără pauze.

Bărbații ar trebui să știe că dacă soția s-a supărat, motivul nu este întotdeauna comportamentul său. În unele zile ale ciclului, femeia este predispusă la anxietate sau poate avea o stare depresivă, care nu este cauzată de motive externe.