Relatii

6 fraze cu ajutorul cărora femeia va identifica ușor bărbatul slab.

Fiecare femeie vrea să vadă alături de ea un bărbat pe care să se poată baza în orice situație de viață. Dar, oare toți bărbații sunt puternici și bogați? Nu.

Și nu este atât de dificil de identificat bărbatul slab, deoarece există 6 fraze pe care acesta adoră să le spună.

1. „Părinții nu mi-au dat ceea ce doream.”

Să dai vina pe părinți pentru propriile greșeli, este cel mai rău lucru pe care îl poate face un bărbat. De asemenea, cu o astfel de frază el pune responsabilitatea asupra părinților, încercând astfel să demonstreze că ei sunt vinovați pentru tot.

Dar ce caracterizează un bărbat bun? Un bărbat demn nu își va aminti niciodată trecutul. Dacă în copilărie au existat anumite probleme, el trage concluzii și devine mai puternic.

2. „Ești o femeie puternică.”

Unii bărbați le arată direct femeilor că sunt veriga puternică în relație. O astfel de frază le măgulește, mai ales că astăzi există o luptă atât de aprigă pentru egalitate. Dar această situația poate fi privită și altfel.

Bărbatul fuge de responsabilitate și o pune pe umerii fragili ai femeii. Ca urmare, ea trebuie să fie capul familiei și în același timp să fie tandră. Desigur, unele doamne sunt mulțumite de acest model de relații.

3. „Nu ți-am promis nimic.”

Dacă trebuie să-și asume responsabilitatea și nu-și doresc asta, bărbații slabi vor rosti o astfel de frază. Bărbatul îi arată femeii că nu i-a promis nimic în avans, deci ea va trebui să decidă singură și să-și asume consecințele.

Nu există o modalitate mai ușoară de a evita responsabilitatea. Un astfel de act din partea bărbatului poate fi numit josnic, în special dacă femeia cere ajutor. Bărbații puternici nu își vor lăsa niciodată femeia în necaz.

4. “Sunt ghinionist în toate.”

A da vina pe toți pentru propriile eșecuri este actul unui bărbat slab. El are scuze pentru orice. De exemplu, dacă afacerea sa a eșuat, guvernul este de vină. Toți sunt vinovați, cu excepția lui. În timp, va găsi tot mai multe scuze pe care femeia le va observa, cu siguranță. Este convenabil să fii victimă, dar nu asta ar trebui să facă bărbații adevărați.

5. “Este vina ta.”

Bărbații slabi încearcă întotdeauna să evite situațiile în care trebuie să-și recunoască greșelile. Ei preferă să de-a vina pe alții și să câștige o anumită zonă de confort. Desigur, o astfel de poziție în viață este confortabilă. Dar ce ar trebui să simtă femeia în acest moment? Cu o astfel de frază bărbatul o trădează, plus femeia își pierde încrederea în el.

6. „Fă ce vrei”

Dacă bărbatul este slab, el încearcă să evite responsabilitatea. Preferă ca deciziile importante să fie luate de femeie.

Există multe femei cărora le place acest rol. Ele înțeleg că bărbatul este complet supus, prin urmare își impun părerea și încearcă să gestioneze toate procesele vieții. Acest model de relație funcționează, deoarece fiecare dintre parteneri obține ceea ce dorește.

Exit mobile version