8 Reguli pe care le respectă femeia inteligentă dacă a fost părăsită.

După despărțirea de bărbat, viața fiecărei femei se schimbă semnificativ. Și dacă el a fost inițiatorul despărțirii, atunci situația devine critică. Nu fiecare femeie va putea rezista unei asemenea lovituri.

De aceea, femeile inteligente respectă câteva reguli importante și asta le permite să-și păstreze demnitatea.

1. Nu înnebuni

La început nu este ușor să-ți organizezi gândurile și să începi o viață nouă. O femeie inteligentă înțelege că după despărțire va avea mai mult timp să aibă grijă de sine. Ea știe că cel mai important lucru este să-și păstreze mintea sobră și să descopere ceva nou pentru sine.

2. Nu fi tristă.

Dacă ai iubit cu adevărat bărbatul, atunci tristețea este inevitabilă. Cu toate acestea, este posibil să o ții sub control. Asculți melodii triste, te uiți la vechile fotografii și stai singură? Evitând aceste situații, îți poți controla atacurile melancolice. Nu trebuie să te împingi în mod conștient în situații în care te va copleși dorul.

3. Acceptă complimentele de la alți bărbați.

Acesta este un mod destul de ușor de a trece peste o despărțire. Machiază-te frumos, pune-ți cele mai bune haine și ieși din casă – asta îți va oferi posibilitatea să obții efectul dorit. Stima de sine se îmbunătățește considerabil atunci când te simți dorită și atractivă.

4. Nu merge în locuri care îți amintesc de fostul. 

De ce să mergi la cafeneaua voastră preferată dacă nu vrei să îți reîmprospătezi memoria? Mai bine caută locuri și rute noi. Nimic nu ar trebui să-i amintească de el.

5. Fă ceea la ce ai visat

Multe fete imediat după despărțire își fac un tatuaj sau un alt pas necugetat. Acest lucru poate fi explicat simplu. Dacă a fost o relație serioasă, atunci în ea au existat unele interdicții. Femeile libere au posibilitatea să-și realizeze toate visurile, nimeni nu are dreptul să le interzică acest lucru.

6. Fă o pauză în dragoste

După o relație de lungă durată, este destul de dificil să-ți reconstruiești și să începeți viața din nou. Femeile inteligente nu se vor grăbi într-o nouă relație. După despărțire, este mai bine să încerci să te relaxezi o vreme și să-ți faci ordine în gânduri. Acest lucru îți va permite să te recuperezi și să-ți faci planuri pentru viitor.

7. Fă ceea ce-ți aduce bucurie

Cel mai bun mod de a evita negativitatea și gândurile negative este să te angajezi în activități care îți aduc bucurie. Fetele inteligente respectă această regulă.

8. Întrerupe toate contactele cu fostul partener. 

Cel mai rău lucru la care te poți gândi după despărțire, este comunicarea strânsă cu fostul iubit. În acest caz există speranțe, iar tu te umpli de emoții pe care ar fi mai bine să le eviți. De aceea, nu-ți permite nici măcar un dialog obișnuit pe un subiect banal.