3 tipuri de bărbați cu care te condamni să fii nefericită.

Toți oamenii sunt diferiți, fiecare are obiceiurile, manierele și caracterul său. Există caracteristici cu care te poți împăca și există cele care nu pot fi acceptate. Multe femei, găsind unele defecte la partenerul lor, încearcă să-l schimbe, să-l reeduce, gândindu-se eronat că vor reuși.

Ei bine, în primul rând, pentru a construi o relație armonioasă, nu trebuie să reeduci pe nimeni, fie accepți persoana așa cum este, fie te desparți de ea.

În al doilea rând, un bărbat care a trăit douăzeci-treizeci de ani cu modelul său de viață și cu modul său de înțelegere a lumii, chiar crezi cu naivitate că îl poți schimba?

Deci, pentru a-ți păstra respectul de sine, există 3 tipuri de bărbați care nu pot fi schimbați și nu ar trebui să-ți legi viața cu ei.

1. Bărbații manipulatori.

Cu acest bărbat vei fi supusă abuzului în mod  constant. Este inutil să-i demonstrezi ceva, vei intra într-o bătălie în care vei pierde mereu.

Acești bărbați sunt tirani casnici. Relația voastră se va baza pe manipulare: ai spus, ai greșit, ai mers în locul greșit, ce prietene, ce hobby-uri, ce realizare de sine, ai copii, trebuie să gătești, să speli vase, să faci ordine etc. Vei fi întotdeauna vinovată pentru tot.

Acești bărbați fac femeile să fie confortabile și ușor de controlat. Se hrănesc cu energia ta negativă. Le lipsește sentimentul de empatie, așa că sunt primii care te vor trăda.

Cu un astfel de bărbat te vei pierde, îți vei pierde valoarea, încrederea în sine și te vei transforma într-o victimă căreia i s-au tăiat aripile.

2. Bărbații zgârciți

Cu un astfel de bărbat vei uita ce este romantismul. El crede că buchetele de flori și dulciurile sunt cheltuieli inutile. Odată căsătorit, va începe să-ți calculeze și să-ți controleze veniturile și cheltuielile. Cumpărăturile, saloanele de înfrumusețare, micile bucurii feminine – uită de ele. Vei deveni o femeie care face achiziții numai la promoții.

În mod firesc, îți vei pierde feminitatea, îți vei reduce stima de sine. Alături de bărbatul care trăiește în austeritate, te vei estompa, nu vei înflori.

3. „Băiețelul mamei”

Desigur, poți construi o relație cu el dacă te mulțumești de rolul secundar, pentru că mama va fi întotdeauna centrul universului său. La mama se va duce la prânz, cu mama se va consulta, ea va ști despre toate treburile voastre. Mamei îi va dona apartamente, mașini și vacanțe exocite. La mama va alearga la fiecare apel, pentru că ea are nevoie de ajutorul lui.

Și doar tu înțelegi că mama îl manipulează, iar el este orb. Dacă vei încerca să spui ceva negativ despre ea, îți vei lua adio de la iubirea și respectul de sine, pentru că nu vei putea rezista mult timp să fii pe locul secundar.