Opinie: 3 fapte pe care nu le-aș ierta femeii, dar mulți bărbați iartă.

Adesea bărbații fac anumite concesii de dragul relației, trecând cu vederea anumite lucruri, deși o decizie necesară și potrivită ar fi ruperea relației sau a căsătoriei. În acest articol, aș vrea să-ți împărtășesc faptele care, în opinia mea, nu merită iertare.

Sinceritatea excesivă.

Mă refer la ținutele prea revelatoare, când femeia atrage atenția oriunde ar merge. Prin atractivitate, nu mă refer la stil și frumusețe, ci la aspectul vulgar care atrage privirile masculine. Corpul prea dezgolit, comunicarea ce depășește toate limitele.

Să presupunem că femeia comunică cu mulți bărbați și nu pierde șansa de a cocheta cu fiecare.

Cum văd eu asta? Adesea, deschiderea excesivă și acest comportament – sunt vestitorii infidelității. O femeie fericită, cel mai probabil, nu va purta astfel de ținute și nu va cocheta în mod constant.

2. Încălcarea principiilor și anumitor reguli.

Să presupunem că bărbatul vrea ca femeia lui să stea acasă, să nu-i încalce limitele personale și să-i spună ce face și unde se duce, iar pentru asta el îi oferă totul. Da, aceasta este o „cușcă de aur”. Acum nu vreau să vorbesc despre corectitudinea acestui model de comportament. Mai degrabă, este doar un exemplu, ce principiu poate fi adoptat într-o relație.

Cred că singurul lucru care contează este ca personalitățile să fie compatibile. Iar femeia care încalcă anumite reguli, de ea merită să te desparți. Nimeni nu este bun sau rău. Undeva există o persoană care va deveni cea mai bună pentru tine. Prin urmare, acest lucru nu merită iertare.

Lipsa respectului.

Femeia arată lipsă de respect? În acest caz, merită să limitați comunicarea. Oamenii adulți rareori se schimbă, pentru că au deja format un anumit tipar de comportament, ceea ce înseamnă că femeia care manifestă lipsă de respect, nu se va schimba.

Cu o femeie bărbatul poate cuceri culmi înalte, iar cu alta poate cădea în cea mai adâncă prăpastie. Singura alegere corectă este ruperea unei astfel de relații.