Este stupidă sau se preface? 5 fraze care trădează o femeie stupidă.

Femeilor le place uneori să se prefacă stupide pentru a trezi în bărbați eroismul și pentru a pune pe seama lor unele obligații. Dar există fraze care, potrivit psihologilor, îți vor spune imediat că femeia într-adevăr este stupidă. Desigur, acest lucru nu înseamnă că ea este nedemnă de iubire, ci doar că va trebui să-i explici mai des lucruri care pentru o persoană educată sunt clare.

1. „Mi-e teamă, e întuneric acolo” sau „Nu mănânc la cafenea, acolo nu se respectă regulile de igienă.”

Când un copil se teme de întuneric, este ceva normal. Dar dacă o femeie adultă doarme cu luminile aprinse, atunci există un motiv de reflecție.

Fricile nerezonabile nu sunt caracteristice unei persoane inteligente. Și nu toți bărbații vor găsi fermecătoare o astfel de „caracteristică”. În ceea ce privește cafenelele, în unele într-adevărat sunt condiții insalubre.

2. „Am o mulțime de noutăți, stai jos să-ți povestesc!”

Desigur, să vorbești despre succesele, eșecurile și experiențele tale este firesc. Dar numai dacă partenerul este dispus să asculte și este sincer interesat de treburile femeii. În cazul în care ea îl inundă cu bârfe, detalii despre viața altor persoane și despre lichidul de spălat vase, el va înnebuni de plictiseală. Devine clar că nu poate vorbi cu această femeie despre ceva cu adevărat interesant.

3. „Fotbalul / pescuitul / vânătoarea ta – sunt activități stupide.”

Bărbații nu suportă când principiile și obiceiurile lor de viață sunt criticate. În special, când vine vorba de hobby-uri tradiționale masculine. Dacă femeia spune astfel de cuvinte, partenerul ei, cel mai probabil va decide că nu este suficient de inteligentă, pentru că ea nu-i înțelege pasiunea. Un astfel de conflict în relație poate duce la despărțire. Oricine are dreptul la un hobby, oricare ar fi acesta, iar astfel de afirmații sunt inacceptabile.

4. ”Serviciul lor nu mi se potrivește.”

Femeia care se exprimă astfel, în opinia majorității bărbaților, nu strălucește de inteligență. Fie că și-a finisat studiile în clasa a șaptea, fie este incapabilă să stăpânească normele elementare de comunicare în societate. Într-un fel sau altul, astfel de cuvinte sperie bărbații instantaneu.

5. “La vârsta mea, am mult mai mult succes decât alții!”

Dacă femeia este mândră de realizările ei, este în regulă. Dacă aceasta într-adevăr este realizarea ei, minunat. Dar dacă tata a angajat-o la muncă, iar iubitul i-a cumpărat o mașină – atunci cu ce să se laude? Femeile care cred că valorile materiale sunt indicatori ai succesului, indiferent cum au fost dobândite, li se par bărbaților excentrice și stupide. Această frază pentru ei este cea mai neplăcută și respingătoare dintre cele enumerate.