De ce bărbații pleacă de la femei: 5 motive principale.

Conform statisticilor, de cele mai multe ori bărbații sunt inițiatorii destrămării relațiilor. Dar ce îi determină să facă acest pas?

Pentru bărbați menținerea relației este un pas către succesul personal. Și în cazul în care femeia a încetat să-i ofere grijă, să acorde atenție problemelor sale, și, în general, a uitat că se află într-o relație, atunci bărbatul nu poate merge departe cu o astfel de femeie și nu poate construi un viitor cu ea. Atunci el poate lua decizia să rupă relația.

Principalele motive pentru care bărbații pleacă de la femei:

1. Femeia a devenit plictisitoare.

Fie că ea de la început a fost comodă pentru bărbat, fie în timp el a pierdut interesul pentru ea. Nu întotdeauna bărbatul face acest pas, dar atunci când, de exemplu, apare o opțiune mai interesantă, se întâmplă.

2. Femeia nu-i mai oferă emoții pozitive.

Bărbații adoră ușurința și confortul în relație, de aceea dacă femeia încetează să i le ofere și nu-i acordă atenție, el poate lua decizia să rupă relația. Dacă în relație deja există plictiseală, despărțirea este inevitabilă. Pentru bărbați, cele mai importante lucruri sunt sprijinul și dragostea, precum și pentru femei.

3. Lipsa respectului. Glumele de prost gust ale femeii resping bărbatul, deci este mai bine ca ea să se abțină și să înțeleagă că bărbaților nu le place să fie umiliți.

4. Bărbatul nu simte că femeia are nevoie de el. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci despărțirea este inevitabilă. Fiecare dintre noi vrea să se simtă necesar, aceasta este una dintre nevoile de bază într-o relație.

5. Infidelitatea. Bărbații, de regulă, nu iartă infidelitatea feminină. Dar există și excepții.

Există și alte motive. De exemplu, dragostea s-a estompat, a apărut plictiseala, obsesia. De asemenea, se poate întâmpla că femeia nu se mai îngrijește și a devenit neatractivă pentru bărbat. În orice caz, acești factori sunt motivele care împiedică oamenii să construiască relații sănătoase.