Bărbații iubesc, dar nu întotdeauna: 10 semne sigure că bărbatul nu te mai iubește.

Stephen Harvey în celebra sa carte „Poartă-te ca o lady, gândește ca un bărbat.” susține că bărbatul își arată dragostea prin 3 acțiuni: el plătește pentru femeie, o protejează și declară public că este a lui.

Acest lucru este evident, deși nu este atât de simplu. Dar care sunt semnele că a încetat să te iubească? Și nu mai vrea nimic cu tine?

10 semne sigure că a încetat să te iubească, chiar dacă spune altceva.

1. Evită atingerile. Se îndepărtează de tine atunci când ajungeți la îmbrățișări. Găsește motive pentru a-ți spune ”nu” în pat. În general, prin mișcările și acțiunile lui nu-și confirmă în niciun fel dragostea. Dar acest lucru este atât de important!

2. Nu este gelos pe tine, niciodată. De la natură bărbații sunt posesivi și, dacă nu observi nicio picătură de gelozie, acesta este un semn de indiferență.

3. Vorbește despre defectele tale cu străinii. Bărbatul care te iubește nu-și va permite niciodată acest lucru!

4. Petrece puțin timp cu tine și nu-i pasă. Adică nu se plictisește, ci, dimpotrivă, de parcă ar găsi motive să plece de acasă!

5. Nu spune „noi”, ci doar „eu”: „am decis”, „zbor în vacanță”, „am cumpărat o mașină” și așa mai departe. Nu ține cont deloc de jumătatea sa.

6. Se agață de lucrurile mărunte. S-au dus vremurile când îți lăuda pastele suprasărate și jambierele verzi urâte. Acum nu-i place nimic.

7. Acum între voi nu mai există momente de bucurie. În relație lipsește comunicarea interesantă despre lucrurile importante, tandrețea, chiar și momentele de tăcere împreună, îmbrățișările matinale sub plapumă… Și nu se plânge, ci este mulțumit de asta!

8. Este nemulțumit de aspectul tău. Culoarea părului este stupidă, lenjeria de bumbac este „un coșmar”, ai kilograme în plus etc. etc.

9. Are posturi închise (picioarele și brațele încrucișate) și nu te privește în ochi când sunteți împreună și comunicați.

10. Nu-l interesează poveștile și opinia ta.

Acestea sunt toate semnele! Dacă ai observat că 2-3 sau chiar mai multe sunt prezente în relația ta, ar trebui să te gândești de ce mai ești în ea și îți pierzi timpul.