5 senzații pe care vrea să le simtă bărbatul înainte de a se îndrăgosti de femeie.

Înainte de a se îndrăgosti de femeie, bărbatul vrea să fie sigur de aceste 5 lucruri. El are nevoie de timp pentru a-și da seama dacă iubirea lui este adevărată.

1. Bărbatul vrea să se simtă în siguranță alături de femeie, atât emoțional, cât și psihologic.

Desigur, toți bărbații vor ascunde asta, pentru că sunt puternici, curajoși și nu-și pot arăta slăbiciunea.

Dar au nevoie să simtă că alături de femeie pot fi deschiși. Atunci există toate șansele că va veni iubirea. Dacă bărbatul simte că îi poate spune femeii totul, poate fi sincer, vulnerabil, își poate recunoaște fricile și în același timp, nu se teme că ea va râde de el, atunci se va îndrăgosti! Alături de femeie trebuie să simtă confort, iar femeia trebuie să-i arate că poate avea încredere în ea.

2. Bărbatul vrea să se simtă un erou.

Bărbatul vrea să-și ajute femeia, să-i rezolve problemele, să o protejeze, de parcă ar fi eroul ei. El vrea să-i ofere o viață mai bună din toate punctele de vedere, astfel încât femeia să fie cu adevărat mândră de el. Și vrea să înțeleagă că ea are nevoie de el. De aceea, totul este în mâinile femeii.

3. Bărbatul vrea să simtă că este apreciat și acceptat cu toate neajunsurile sale.

Nu va recunoaște niciodată asta. Nu va spune să-l accepți așa cum este. Dar vrea să fie cu tine real, viu și să știe că nu vei încerca să-l schimbi. Într-o relație sănătoasă, bărbatul singur va dori să se schimbe, să devină mai bun! Dacă el te lasă să intri în lumea lui și îți împărtășește secretele, nu încerca să-l respingi.

Dacă bărbatul ți-a arătat vulnerabilitatea, nu trebuie să fugi de el. S-a gândit mult timp înainte de a te lăsa în sufletul lui. Dacă face acest lucru, deja este pe cale să se îndrăgostească de tine.

4. Bărbatul vrea să simtă că ești vulnerabilă lângă el.

El vrea să vadă că nu-ți este teamă să fii vulnerabilă, să te deschizi, să fii sinceră cu el. Vrea să-ți cunoască secretele – tot ceea ce ascunzi de alții. Vrea să-ți arăți emoțiile și sentimentele. S-ar putea să-ți fie teamă să faci acest pas, dar dacă întâlnești un bărbat bun, vei înțelege că merită.

5. Bărbatul vrea să simtă că nu te prefaci.

Dacă îi poți arăta că ești reală, că nu te joci cu el și nu te prefaci, cu siguranță se va îndrăgosti de tine. Bărbaților le place când femeia poate fi ea însăși. Nu-ți fie teamă să-i arăți defectele tale. Dacă te-a ales, atunci ești perfectă pentru el.