5 greșeli pe care trebuie să eviți dacă nu vrei să-ți petreci toată viața în singurătate.

Multe femei și bărbați își doresc să găsească dragostea care le-ar oferi o existență armonioasă și împlinită. Dar, în goana după fericire, fac o mulțime de greșeli care nu numai că distrug relațiile existente, ci și atrag singurătatea.

Iată ce greșeli fac cel mai des oamenii:

1. ”Copilul lipsit de iubire.”

Ai părăsit cuibul părintesc ca un copil lipsit de iubire? Ești supărat(ă) pe părinții tăi? În acest caz, nu aștepta să poți construi o relație armonioasă cu o altă persoană. Doar depășind problemele copilului tău interior, poți începe căutarea unei persoane care va împărtăși cu tine viața lumească. Apropo, aceeași regulă se aplică și celor care au crescut cu părinți dependenți.

2. ”Toată lumea îmi datorează”

Narcisiștii și oamenii egoiști, de fapt, ca și ceilalți, își caută fericirea. Cu toate acestea, folosindu-i pe alții, ei au un sentiment de plenitudine doar pentru o anumită perioadă de timp. Mai devreme sau mai târziu, nemulțumirea îi bântuie din nou. Cu toate acestea, adevărata fericire poate fi experimentată doar conectând egoismul sănătos. Desigur, în acest caz, va trebui să lucrezi din greu la personalitatea ta. Dar acest lucru va contribui la faptul că, în cele din urmă vei întâlni persoana cu care vei avea o relație reciproc avantajoasă și satisfăcătoare, care se bazează pe echilibru și cooperare. Fiecare partener primește satisfacție și exact ceea ce are nevoie într-o anumită perioadă de timp.

3. Viața de pustnic. 

Desigur, dacă doar mergi la serviciu, iar apoi te închizi în casa ta, nu aștepta ca un prinț sau o prințesă să vină la fereastra ta. Acest lucru se întâmplă doar în basme. Pentru a-ți găsi iubirea trebuie să depui cel puțin un minim efort.

4. Procrastinarea

Amâni în mod constant treburile, îmbunătățirea externă și internă? Iar astăzi trăiești în zona ta de confort stând întins pe canapea în fața televizorului sau laptopului? Apa nu curge sub o piatră culcată, domnilor, la fel cum nu vin nici relațiile cu adevărat frumoase și sănătoase cu s*xul opus.

5. ”Cel puțin cineva.”

Te atașezi de femei sau bărbați care nu prezintă nimic și chiar îți provoacă emoții negative? Crezi că nu vei întâlni pe nimeni și este mai bine să ai cel puțin pe cineva alături, decât să fii singur? În acest caz, vei fi blocat în continuare în prăpastia relațiilor toxice. Îți vei perfecționa spiritul în ele? Mai degrabă se va întâmpla opusul.

În dragoste ai nevoie de răbdare și o stimă de sine înaltă. Doar în acest caz nu te vei plânge că toți bărbații sunt nemernici sau toate femeile sunt scorpii.