Relatii

Nu consider divorțul ceva rușinos. Am fost căsătorită de 4 ori și sunt mândră de asta.

Am 48 de ani și, în ciuda faptului că în acest moment nu am un iubit, mă consider în continuare o femeie fericită, de succes și împlinită. Chiar și în ciuda vârstei mele, nu am încetat să fiu atractivă pentru bărbați. În acest moment, am obosit de viața de familie și am decis să rămân singură o vreme.

Am fost căsătorită de 4 ori și mi-am părăsit mereu soții. Nu consider divorțurile mele sunt ceva rușinos. Cred că atunci când sentimentele se estompează sau soții încetează să se mai simtă fericiți în relație, este mai corect să se despartă și să nu continuie această tortură.

Niciuna dintre prietenele mele nu-mi împărtășește punctul de vedere.

Majoritatea femeilor pe care le cunosc sunt obsedate de căsătorie, relații și planificarea familială. Mi se pare că bărbații simt acest lucru și înțeleg că astfel de femei pot fi manipulate ușor și se pot comporta urât cu ele.

În cuplurile pe care le cunosc, femeile sunt cele care iartă și se adaptează, iar bărbații se comportă ca niște egoisti capricioși, cărora trebuie să le faci pe plac, altfel se vor supăra și vor plec la altele… Mi se pare dezgustătoare această atitudine, iar uneori îmi este rușine pentru astfel de femei … Nu înțeleg cum poți ierta grosolănia și trădarea doar ca să nu rămâi singură. În acest caz, este mult mai bine să trăiești fără bărbat.

Întotdeauna mi-am cunoscut valoarea și nu consider că fericirea mea depinde cumva de prezența unui bărbat alături. Bărbații au înțeles acest lucru și m-au tratat cu demnitate. Nu am acceptat niciodată concubinajul, nu am iertat neglijarea și jignirile grave. Toate căsătoriile mele, cu excepția primei, au fost reușite și m-au ajutat să obțin succes în carieră și în alte domenii ale vieții.

 

M-am căsătorit cu primul meu soț când eram studentă, de aceea nu am înțeles la timp că este o persoană leneșă și un gigolo, dar această greșeală m-a învățat multe și m-a ajutat să fac alegerea corectă în viitor – ceilalți soți au fost bărbați inteligenți, bogați, dispuși să facă orice pentru mine. Unul dintre ei a devenit tatăl copilului meu, iar după divorț mi-a dăruit un apartament în centrul orașului.

Sunt mândră că am fost căsătorită de 4 ori, pentru că multe femei nu s-au putut căsători nici măcar o dată în viață. Cu toate acestea, prietenele mele, colegii și rudele încearcă întotdeauna să mă ”înțepe” cu asta. Îmi sugerează că sunt mai fericite decât mine, pentru că au o „familie cu drepturi depline”, iar eu la 48 de ani am rămas singură… Mai mult, majoritatea dintre ele nu s-au căsătorit niciodată (conviețuiesc) sau au un soț care nu poate fi numit soț (câștigă puțin, nu le ajută în gospodărie, consumă alcool). Poate că mila prietenelor mele este doar invidie feminină?

Exit mobile version