5 moduri ușoare de a crea o impresie bună despre tine.

Cum poți cuceri oamenii la prima vedere? Iată 5 modalități ușoare de a crea o impresie bună despre tine. Cu efort minim poți obține rezultat maxim!

1. Cumpără-ți pantofi cu toc mic.

Desigur, dacă ești norocos și ai 190 cm nu ai nevoie de o stimulare artificială a înălțimii. Dacă nu ești atât de norocos, atunci trebuie să știi că statura înaltă în mod inconștient provoacă respectul bărbaților cu care interacționezi și atrage atenția femeilor. Așadar, atunci când îți cumperi pantofi noi, asigură-te că îți oferă câțiva centimetri în plus de înălțime. Nu vor fi de prisos.

2. Nu exagera cu parfumul. 

Ce rost are să te parfumezi dacă nimeni nu-ți simte parfumul? Nu poți spune oamenilor în conversație: “Hei, îți place combinația de bergamotă și paciuli pe pielea mea de catifea?” De aceea, mulți cred că dacă se parfumează, atunci să fie din abundență. Dar nu uita că un miros intens și obsedant își poate discredita purtătorul pentru o lungă perioadă de timp.

3. Alege pulovere cu gâtul – ​​V.

Un astfel de decolteu mărește vizual umerii și înnobilează silueta, conferindu-i simetrie.

 

4. Creează-ți bărbie. 

Natura te-a înzestrat cu o bărbie din cauza căreia în școală erai numit Dolph Lundgren? (apropo, ciudată poreclă și prea lungă.) Femeile, în special în perioada ovulației, judecă potențialii parteneri nu numai după lățimea umerilor și dimensiunea picioarelor, ci și după mărimea și proeminența bărbiei. Din fericire îți poți crea barbia lăsând firele de păr să crească puțin sau o poți ascunde permanent sub o barbă masculină.

5. Urmărește-ți postura

Un bărbat gârbovit care se uită în podea este capabil să impresioneze doar furnicile care se plimbă pe acolo. Restul oamenilor vor rămâne reci la cuvintele și opiniile lui. De aceea, îndreaptă-ți spatele. Nu uita să treci pe la sala de sport. Privește doar înainte! Da, poate că mai devreme sau mai târziu te vei împiedica de un furnicar, dar oamenii vor începe să te ia în serios.