3 cele mai loiale zodii. Dacă ai un astfel de prieten, ești cel mai norocos.

Acești oameni sunt primii care ne felicită de ziua noastră. Și tot ei sunt cei care vin să ne sprijine atunci când avem probleme. Ei știu ce muzică și ce cărți ne plac. Și dacă unii prieteni merg cu noi până la capăt pe calea imprevizibilă a vieții, alții se îndepărtează de îndată ce te împiedici și cazi în noroi.

Loialitatea – este baza adevăratei prietenii și a oricărei relații, iar din punct de vedere astrologic, aceste trei semne zodiacale sunt capabile să fie cei mai devotați prieteni.

1. SCORPION

În prietenie Scorpionul poate fi comparat cu o piatră indestructibilă. Deși la suprafață acest semn arată și se comportă destul de reținut, în interiorul său se află o lume emoțională profundă pe care puțini oameni o pot vedea.

Loialitatea Scorpionului se bazează pe empatia și intuiția sa puternică. Când îi răspunzi la apel, Scorpionul îți descifrează instantaneu starea, după primul cuvânt. Dacă aude tensiune în vocea ta, te va chema imediat la o ceașcă de cafea pentru a-ți putea descărca sufletul și a-i împărtăși problemele tale. Scorpionii își sacrifică întotdeauna timpul și chiar interesele pentru a-i proteja pe cei pe care îi prețuiesc.

2. BALANȚA

Fermecătoarea Balanță, condusă de Venus, patroana frumuseții, armoniei și plăcerii, vrea să fie pe placul tuturor. Și, deși acești nativi sunt în mod natural veseli și cocheți, ei tind întotdeauna să obțină echilibru și stabilitate în relații.

Ca prieteni sau parteneri, Balanța rămâne loială celor apropiați. Desigur, acești nativi iubesc atenția și complimentele, dar relațiile pentru ei sunt ceva ce prețuiesc cu adevărat. Balanțele consideră că prietenii lor cei mai apropiați sunt oameni aproape fără păcat și îi văd doar în cea mai bună lumină. Cu toate acestea, trebuie să știe că și tu ai o opinie bună despre ei. Balanțele urăsc să fie tratate neserios, superficial sau respingător.

3. TAUR

Taurul trăiește, de obicei, cu rutina sa familiară și se mulțumește cu bucuriile simple ale vieții. Este foarte selectiv în raport cu mediul său și cu toate acestea, este un semn cât se poate de răbdător și grijuliu față de cei dragi și face tot posibilul pentru a-și arăta devotamentul.

Pentru un Taur, „să păstreze legătura” nu înseamnă să se întâlnească la o bere o dată în câteva luni. El vrea să-și vadă prietenii cât mai des și să aibă conversații de suflet. Taurii sunt cei mai de încredere oameni. Ele sunt întotdeauna alături atunci când ai nevoie de sfaturi sau susținere.