Aceste 10 semne din palma ta arată că ești o persoană fericită și ai succes în dragoste, carieră și finanțe.

În ciuda faptului că suntem influențați de mulți factori care ne aduc bucurie, satisfacție, și dezamăgire, pot spune cu încredere că fericirea există și ea poate fi găsită pe mâinile noastre!

Cum putem recunoaște fericirea cu ajutorul științei, cum ar fi chiromanția?

Iată 10 semne pe palma ta care indică fericirea, succesul în carieră și finanțe, precum și bunăstare în toate domeniile vieții.

1. Crucea pe muntele lui Jupiter

O cruce clară și uniformă te înzestrează cu o viață de familie liniștită, calmă, echilibrată. Și, prin urmare, cu o căsnicie fericită din dragoste.

2. Prezența Inelului lui Solomon

Acest semn are forma unei semiluni și este situat sub degetul arătător pe muntele lui Jupiter. Un astfel de semn te scoate în evidență prin faptul că ai puteri magice speciale și capacitatea de a-i înțelege pe ceilalți la nivel non-verbal. Acesta este un semn al profesionalismului și măiestriei în profesia aleasă și indică, de asemenea, că ești o persoană înțeleaptă.

3. Semnul norocos M sau W

Semnul se formează din liniile Vieții, Capului și Inimii, când linia Destinului intersectează linia Capului și se contopește cu linia Inimii. Acest semn înseamnă bani rapizi și o căsnicie fericită.

4. Coada Dragonului 

Pe încheietura mâinii sunt trei linii, trei brățări. Dacă ai linii clare și drepte, atunci prima brățară îți va oferi sănătate bună, a doua – bogăție, iar a treia – fericire.

5. Linia dublă a vieții

Indică o personalitate cu putere fizică mare, eficiență și cu un caracter de neclintit, care te ajută să învingi în toate. Acesta este semnul unui lider bun sau al unei mame cu mulți copii.

6. Ramuri în linia ascendentă a vieții

Indică succesul caracterizat de munți. De exemplu, dacă linia este îndreptată spre muntele lui Jupiter, atunci vei dobândi autoritate, îți vei consolida poziția în societate.

Linia îndreptată spre muntele lui Saturn indică succes în carieră, obținerea unei funcții noi sau ascensiune materială. Iar dacă linia este îndreptată spre muntele lui Apollo, acesta este un semn clar al unei perioade creative fericite. Despre ascensiunea materială vorbește semnul unde linia este îndreptată spre muntele lui Mercur.

7. Linia dublă a lui Mercur

Două linii oferă noroc și de asemenea, garantează fericirea și succesul în sfera materială.

8. Linia Soarelui

O linie dreaptă, clar exprimată a Soarelui vorbește despre talente, faimă și succes în creație. O astfel de linie este capabilă să-ți aducă faima mondială.

9. Linia dublă a lui Saturn

Indică o îmbunătățire a statutului material, social, profesional. Poți face două lucruri în același timp, poți avea două cariere sau două case. Linia de însoțire îți susține eforturile și te ajută să obții succes într-un timp scurt.

10. Phala

Un semn foarte precis și important al fericirii, situat la pliul degetului mare. Dacă Phala are forma unui bob de orz, atunci nevoile tale vitale vor fi pe deplin satisfăcute pe tot parcursul vieții.