4 semne că ți-ai întâlnit sufletul pereche. Și acesta ar putea să nu fie partenerul tău.

Conceptul de suflet pereche trece dincolo de dragoste și relații romantice. Sufletul tău pereche ar putea fi oricine: fratele tău, unchiul, vărul sau o prietenă.

Conform definiției scriitorului Richard Bach, sufletul pereche ne ajută să trăim cu adevărat, adică, înțelegându-ne ca nimeni altcineva, împărtășind aspirațiile noastre cele mai profunde, el ne îndreaptă spre viața adevărată. Acolo unde toate dorințele și abilitățile noastre se realizează, unde se realizează misiunea noastră pe pământ, unde înțelegi că trăiești o viață plină și simți fericirea.

Legătura sufletelor pereche are loc la un nivel sacru. Aceasta este o relație care a trecut prin multe reîncarnări. Scopul ei este ca sufletele să se sprijine reciproc în învățarea lecțiilor necesare și în îndeplinirea sarcinilor care le-au fost atribuite.

4 semne că ai un suflet pereche

Privește atent, ascultă, deschide-ți inima și nu-ți fie teamă să recunoști că îți place să comunici cu această persoană și să fii alături de ea.

1. Ești calm(ă) alături de această persoană și simți o înțelegere completă.

Când ești legată cu cineva la nivel spiritual, devii mai răbdătoare și mai înțelegătoare. Dacă atunci când comunici cu alții ai putea să te enervezi și să-ți pierzi cumpătul, în acest caz nu ți se întâmplă. Nimic nu te face nervoasă sau îngrijorată. Accepți calm atât defectele sufletului tău pereche, cât și pe ale tale.

2. Aveți o apropiere spirituală uimitoare

Îți înțelegi sufletul pereche și îl tratezi la un nivel mai profund, ceea ce îți permite să creezi o relație unică cu el.

În timp, această relație depășește nivelul spiritual și se extinde la nivel fizic și mental. De aceea, simți dorința de a comunica cu această persoană cât mai mult și mai des posibil.

3. Țineți legătura pe tot parcursul vieții.

Este acea prietenie care nu poate fi distrusă și simțiți că misiunea voastră este să aveți grijă unul de celălalt. Sufletul tău pereche nu este întotdeauna partenerul sau soțul tău. Puteți trăi fiecare în felul vostru și puteți face planuri diferite pentru viitor, dar sunteți întotdeauna prezenți în viața celuilalt.

4. Îți faci griji pentru această persoană și îi oferi o atenție maximă.

Dacă ți-ai întâlnit sufletul pereche și ții constant legătura cu el, aveți spațiu doar pentru voi doi. Atunci când comunicați, subconștient vă îndreptați atenția doar unul către celălalt.

Cu alte cuvinte, atunci când sufletul tău pereche este lângă tine, s-ar putea să simți că lumea din jur îngheață, iar voi doi aveți propria realitate. Și indiferent cât de departe sunteți unul de celălalt, cât de des vă vedeți, rămâneți sinceri și deschiși unul față de celălalt.

Mulți oameni cred în mod eronat că sufletul pereche intră în viața noastră pentru totdeauna. Se observă această greșeală în relațiile îndrăgostiților. Există câteva exemple dramatice în acest sens: Romeo și Julieta, Cleopatra și Marc Antoniu și alții.

Dacă ai avut norocul să-ți întâlnești sufletul pereche – ai grijă de el precum ai avea grijă de sufletul tău.