Privește imaginea și află cu ce trăsătură de caracter îi iriți pe cei din jur.

Fiecare dintre noi are slăbiciuni și trăsături de caracter de-a dreptul neplăcute (sau ciudate). Însă trăsăturile imperfecte fac parte din personalitatea noastră și ne fac să fim așa cum suntem. Deci, este destul de ușor de înțeles că nu vom interacționa întotdeauna bine și pașnic unii cu alții.

Dacă te-ai întrebat vreodată cu ce trăsătură de caracter îi deranjezi pe ceilalți, fă acest test de personalitate. Privește imaginea timp de câteva secunde, apoi memorează prima imagine pe care o vezi. Dacă ai văzut:

1. Un bărbat care citește

Cea mai enervantă trăsătură a personalității tale este stângăcia sau plutirea în nori.

Tendința de a visa îi irită pe ceilalți. Desigur, este foarte confortabil să fugi în propriile gânduri căutând liniște, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți petreci tot timpul în lumea viselor și fanteziilor.

Dacă viața ta de vis este complet diferită de cea reală, merită să te gândești la asta. Acordă atenție dacă oamenii din jurul tău se feresc uneori de tine, pentru că nu îi asculți, nu îi observi și plutești constant undeva în nori.

2. Copaci

Cea mai enervantă trăsătură a personalității tale este frivolitatea.

Oamenii din jurul tău sunt respinși de frivolitatea ta, pentru că nu poți lua lucrurile în serios. Conform pașaportului ești adult, dar uneori te comporti imatur, ca un copil mare. Nu vrei să fii responsabil pentru nimic și faci lucruri absolut stupide.

Problema este că fugi în mod deliberat de responsabilitate. Dacă vrei ca oamenii să te trateze cu respect, încetează să fugi de responsabilitate și să te comporți ca un copil.

3. Chipul unui bărbat

Cea mai enervantă trăsătură a personalității tale este lipsa de tact.

De obicei, exprimi direct ceea ce simți. Apropo, ești o persoană destul de plăcută și sociabilă, dar uneori, în circumstanțe stresante, când toată lumea ia apă în gură, tu exprimi sincer ceea ce crezi.

Astfel de situații ți se întâmplă des, de exemplu, la locul de muncă, acolo unde colegii tăi își ascund privirea pretinzând că asta nu îi privește, tu însă, spui ceea ce crezi, indiferent de consecințe.