Ce crede un bărbat singur de 40 de ani despre femei: 5 concluzii.

Astăzi tot mai des putem întâlni bărbați singuri, care au deja peste 40 de ani și care vorbesc despre starea lor civilă cu mândrie: “Sunt burlac!”

Am decis să întreb un astfel de burlac în vârsta de 43 de ani pe care îl cunosc demult: “De ce se bucură bărbații atât de mult de burlăcie? Care sunt motivele pentru care bărbații normali și destul de simpatici aleg singurătatea?”

Bărbatul mi-a răspuns că el nu vrea relații cu femeile, pentru că până la 40 de ani a înțeles aceste 5 lucruri despre ele:

1. Cu femeia este imposibil să ai condiții confortabile de viață. 

Doamnele au mereu nevoie de ceva: ba mobilierul nu mai este la modă și trebuie schimbat urgent, iar bărbatul trebuie să de-a bani pentru o asta. Ba pereții din apartament au culoarea nepotrivită, de aceea: “Trăiască renovarea!”

Și, de asemenea, lucrurile ei invadează imperceptibil apartamentul, iar lui îi rămâne doar un singur raft în dulap.

2. Atenția bărbatului întotdeauna este insuficientă pentru ea.

Dacă bărbatul nu-i poate acorda atâta atenție cât își dorește doamna, neapărat vor urma reproșuri, supărări și certuri. Femeia nu înțelege că bărbatul nu poate sta lângă ea în fiecare minut liber pentru a-i mângâia genunchiul. Pentru ea nu contează că el are treburi, hobby-uri, întâlniri cu prietenii.

Ea cere atenție continuă și dovada iubirii. Dacă asta i se pare puțin, atunci îl poate înșela.

3. Femeia nu poate trăi fără manipulări.

Aproape toate femeile manipulează bărbații. Și adesea ei trebuie să meargă împotriva propriilor convingeri, acceptând să facă ceea ce nu voiau până de curând. Bărbații pot ceda în toate, doar ca să nu-și vadă femeia plângând.

Femeile se prefac atât de bine, încât mulți bărbați nici nu-și dau seama că sunt manipulați în relație.

4. Femeia are o atitudine negativă față de rudele bărbatului.

Indiferent cât de bine o tratează mama bărbatului, femeia se comportă nepoliticos. Oricât ar convinge-o bărbatul că rudele sale sunt demne de dragoste și respect, oricum nu va scăpa de afirmațiile ei negative și lista lungă de neajunsuri ale rudelor sale.

La astfel de critici niciun bărbat nu va rămâne indiferent.

5. Femeia încearcă întotdeauna să schimbe bărbatul.

Doamnele încearcă să-i impună bărbatului viziunea lor despre lume. Îi spun cum să trăiască și cum să fie. Ele fac asta nu pentru ca el să devină mai bun, ci pentru ca ele să aibă un trai mai ușor. Desigur, bărbatul se va împotrivi, deoarece femeia îl schimbă împotriva voinței sale.