Ce așteptări au bărbații singuri de peste 60 de ani într-o relație cu femeia?

I-am pus această întrebare și alte câteva prietenei mele, care este proprietara unei agenții matrimoniale cu o experiență de peste 30 de ani. Răspunsul ei inspiră încredere, deoarece este rezultatul comunicării cu sute de bărbați și femei în vârstă. Vă avertizez imediat că sfaturile ei nu sunt întotdeauna pe placul femeilor și probabil nu veți fi de acord cu ea.

Ea mi-a dat un răspuns simplu la această întrebare:

„Dacă bărbatul de peste 60 de ani vrea o relație la această vârstă, atunci el caută o parteneră care emană feminitate și care este dispusă să-l ajute să se simtă bărbat.

Bărbații la orice vârstă doresc să aibă o relație cu femeia în care să predomine esența feminină. Ei au nevoie de sprijin din partea femeii, nu de critici. Au nevoie de acord, nu de concurență. Bărbații vor să fie eroi. Această dorință este inerentă naturii lor și este literalmente înscrisă în ADN-ul lor. Ei își doresc ca femeia să fie în siguranță. Își doresc să o protejeze, să o facă fericită și vor face tot ce le stă în putință pentru ca asta să se întâmple …Sarcina femeii este de a lăsa bărbatul să o facă.”

Bărbații maturi preferă femeile tinere?

„Unii bărbați singuri de peste 60 de ani caută relații cu femei mai tinere. Crezi că sunt în căutarea unui corp mai tânăr pentru intimitate? Se întâmplă, dar foarte rar. Principalul motiv este că femeile tinere își demonstrează mai activ esența feminină pentru a cuceri inima bărbatului.

Majoritatea bărbaților doresc relații cu femei de vârsta lor. Acest lucru se datorează faptului că astfel le este mai ușor să găsească interese și obiective comune. Au o istorie comună, aceeași experiență și valori de viață similare.”

Majoritatea femeilor spun că bărbații maturi își caută o parteneră doar pentru a-i îngriji?

„Unii bărbați, după ce au fost căsătoriți cu femei exemplare și grijulii, pur și simplu nu pot trăi singuri. Nu sunt atât de rezistenți ca femeile. Ei au nevoie de cineva care să le spună ce să poarte, când să se tundă sau când să-și cumpere haine noi. Chiar au nevoie de o parteneră grijulie. Și nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece acești bărbați devin parteneri și prieteni buni, cu care femeia grijulie și iubitoare se bucură de anii rămași. Dacă femeia nu vrea să aibă grijă de cineva, nimeni nu o forțează să facă acest lucru.”

Ce scriu clienții agenției matrimoniale atunci când sunt întrebați „Ce cauți la o femeie?”

„Caut o femeie care să mă accepte așa cum sunt, o femeie căreia nu-i pasă care este meseria mea, ce mașină conduc sau în ce suburbie locuiesc. Vreau o relație cu o femeie care să mă trateze cu respect și aș trata-o la fel. O femeie care ar uita de fostul partener, care împărtășește aceleași interese ca și mine. Vreau ca femeia să fie blândă și să ne putem încălzi reciproc în nopțile reci. Să pot vorbi cu ea. Să am dorința de a petrece anii rămași într-o relație iubitoare și fericită.”

„Nu este atât de rău să fii singur. Dar te simți singuratic. Desigur, e frumos să ai pe cineva cu care să poți împărtăși atât dispoziția bună, cât și cea rea.”

„Cred că bărbatul își dorește același lucru ca și femeia. Iubire, încredere, onestitate și dorința de a împărtăși împreună experiențe minunate.”

„O femeie cu simțul umorului, care poate fi prietena mea și a copiilor mei, cu care să mă pot bucura de viața împreună. O femeie pozitivă și care, la fel ca și mine, adoră drumețiile.”

Concluzie

„Femeia pentru bărbat este ca o umbrelă – îl acoperă de lume cu dragostea ei. Sub umbrelă este cald și confortabil… “- aforism japonez.