Acceptă-ți mama: atunci când o respingi, te privezi de bunăstare și succes.

Mama este primul cuvânt și prima persoană pe care o întâlnim în viața noastră.

Despre importanța acceptării mamei.

Când omul se maturizează, în viața lui totul se întoarce în altă direcție. Neacceptându-și mama, el se privează de resursa de a trece ușor și liber prin viață. Fără mamă, omul nu se poate mișca.

Relația de bază cu mama ne afectează toate domeniile vieții.

Situația 1

Atunci când aplicăm pentru un loc de muncă, ne vedem mama în angajator, așteptăm de la el sprijin, dragoste și recunoaștere.

Situația 2

Când începem o relație de iubire, așteptăm de la partener „dragostea maternă”. Cerem tandrețe, afecțiune, acceptare, grijă, protecție, sprijin.

Situația 3

Când ne naștem copiii, în loc să le oferim dragoste, afecțiune și sprijin, căutăm în ei mama. Cerem să aibă grijă, să ne iubească, să ne accepte, să ne aducă, să ne îmbrățișeze, să ne încălzească, să ne sprijine.

Căutăm mama în orice: în guvern, oamenii din jur, prieteni, chelneri, profesori, colegi. Adesea căutăm mama chiar și în animale de companie. Și astfel ne trăim viața, în căutarea mamei. Dar este imposibil să o găsim în toate astea. Mama este doar în ea însăși.

Cum ne respingem mama

Aproape fiecare dintre noi trăiește următorul scenariu de viață.

Ne naștem, ne iubim părinții, creștem și în perioada de creștere acumulăm supărări, nemulțumiri, pretenții. Și într-o zi, când ne-am maturizat complet, ne învinuim părinții pentru viața „dizarmonioasă”, vărsăm peste ei reproșuri și regrete.

În același timp, studiem, creștem, devenim mai înțelepți, mai încrezători, mai deștepți. Primim o educație bună, ajungem la un nivel înalt și începem să ne simțim mai deștepți, mai de succes, mai „cool” decât mama. Venim la ea (bine, dacă venim) și o învățăm ce este viața, dovedindu-i cât suntem de importanți. Suntem siguri că mama nu înțelege nimic. Credem că nu ne-a dat tot ce aveam nevoie, ea este de vină pentru toate eșecurile și problemele noastre.

Astfel, facem o greșeală uriașă: ne abandonăm pe noi înșine, esența și destinul nostru. Pentru că renunțând la mama, renunțăm la noi înșine.

Tu – ești mama ta.

Mama este femeia al cărei sânge curge prin venele tale. Este femeia care te-a purtat cu ea timp de nouă luni. Corpul tău a fost format din carnea și sângele ei. Zi de zi, fiind în burta ei, te-ai hrănit cu ea. Prin ea a venit viața spre tine. Ea a fost cea care a simțit greață și stare de rău, a avut slăbiciune, și-a distrus dinții. Ea te-a purtat în sine, ți-a dat viață. Ea te-a crescut cât de bine a putut, oferindu-ți tot ce a avut mai bun. Fiecare mamă îi dorește copilului său fericire și felul în care s-a comportat atunci, în opinia ei, a fost corect. Este important să accepti că în alt mod nu putea. În alt mod, după părerea ei, atunci era imposibil.

Mama este mai înțeleaptă și mai puternică din punct de vedere energetic. Întotdeauna!

Oricare ar fi înălțimile pe care le-ai atins, ea a trăit mai mult, deci, are mai multă experiență și înțelepciune. Mama știe întotdeauna mai multe, este întotdeauna mai înțeleaptă și mai puternică din punct de vedere energetic. De aceea, este important să vii la ea din perspectiva copilului.

IMPORTANT! Nu din perspectiva părintelui, ci din perspectiva copilului.

Nu îi poți da sfaturi, nu o poți învăța ce este viața. Amintește-ți cine ești tu și cine este ea. Și când ajungi la ea, stai la picioarele ei, privește-o de jos, cere-i sfaturi, povestește-i despre problemele tale și permite-i să te ajute.

Mama este întotdeauna mare, iar tu ești mic. Mama oferă și tu iei. Dacă nu iei energie de la ea, te vei priva de energie, atât tu cât și copiii tăi, îți vei priva viața și proiectele de forță și energie, îți va fi greu să faci pași în continuare. Prin mama intră în tine tot felul de energie, energia a milioane de oameni care cred în tine. Și cu această energie, este mult mai ușor și mai sigur să mergi prin viață.

Să-ți accepți mama este un pas spre succes și bunăstare. Acceptându-ți mama – primești aripi, inspiri un flux puternic de aer care îți permite să trăiești.

De fiecare dată când vrei să-ți critici mama, amintește-ți că ești ea.