Iată de ce femeile după 30-40 de ani mai greu își găsesc un partener, iar bărbații nu au o astfel de problemă.

De ce femeile după 30-40 de ani mai greu își găsesc un partener, iar bărbații nu au o astfel de problemă?

În opinia mea, răspunsul este evident – bărbații au nevoie de femei fără experiență în relații! Pentru că le este mai ușor să înceapă cu femeia de la zero, cu cea care are o liniște completă în suflet. Iar femeia care a fost singură mult timp – este un caz dificil! Cu ea va fi dificil să construiești o relație armonioasă și productivă sau chiar imposibil!

Să construiești o relație cu femeia care a făcut multe greșeli în viață și are deja o gândire stereotipică, este problematic și te costă scump.

Femeia, trăind după șabloane nu mai reflectează, ea știe exact cum este corect și nimic nu o poate influența să privească din alt unghi ceea ce se întâmplă în jurul ei. Dimpotrivă, cu cât încerci mai mult să o convingi, cu atât va fi mai convinsă de corectitudinea concluziilor sale.

Într-un cuvânt, caz eșuat, fără șanse, fără opțiuni. Și nicio lovitură magică nu va ajuta femeia să simtă nevoia de intimitate și să înceteze să se gândească la negativitatea acumulată în mintea ei.

Pentru a fi cu o astfel de femeie, trebuie să te adaptezi după ea. Iar dacă nu-ți dorești, atunci devii iritant. Devii o creatură inutilă care i se împiedică constant sub picioare! Adică, această femeie are toate șansele să-și găsească fericirea, dar numai cu un bărbat flexibil.

În cazul bărbaților maturi e mai ușor. Ei gândesc rațional! Într-o relație cu femeia pentru ei este important să fie cald, sigur și nu prea costisitor (din punct de vedere material și moral) iar dacă este costisitor, atunci cu întoarcere! Pentru bărbatul matur este important ca femeia să nu-i suprasatureze viața.

Singurătatea pentru bărbați este adesea benefică, ea îi ajută să-și adune gândurile, se înțeleg pe sine și nu contribuie la dezvoltarea stereotipurilor. Singurătatea, dimpotrivă, îi eliberează de negativitate și le oferă pace. Iar dacă devine cu adevărat plictisitoare, bărbații simt un gol în interior și atunci ea acționează ca o lovitură magică pentru a interacționa cu lumea femeilor.

Înțeleptul Osho spunea că fericirea se obține atunci când ești de acord cu viața ta. Și apoi orice ai face îți aduce plăcere, iar relațiile se dezvoltă de la sine!