Cum observi imediat că ai de-a face cu o doamnă adevărată: 7 semne

Orice fată visează să descopere secretul acelei doamne adevărate, să devină perfectă, să prindă privirile fascinante ale bărbaților și puțină invidie în ochii femeilor.

Cine este ea, doamna adevărată, ce trăsături își dezvoltă?

1. Dicția perfectă

Vorbirea și vocea sunt o parte integrantă a imaginii perfecte. Discursul unei doamne adevărate nu conține pauze nepotrivite, cuvinte parazitare sau înjurături. Ea nu-și permite să ridice tonul vocii în public.

Vocea catifelată, blândă  – este cheia succesului unei femei ideale.

2. Machiajul și garderoba

O doamnă adevărată optează pentru machiajul în tonuri calme, discrete și, cel mai important, potrivite pentru evenimentul la care este prezentă. Își alege îmbrăcămintea și accesoriile cu grijă și gust.

 

3. Gesturile și limbajul corpului

Doamna – are întotdeauna postura dreaptă. Dacă mușchii spatelui sunt slabi și nu pot menține postura dreaptă, atunci va face exerciții speciale de antrenament timp de câteva ore pe zi, dar acest lucru este întotdeauna un mic secret, deoarece nimeni nu trebuie să vadă munca grea în realizarea idealului, ci imaginea completă.

Dacă cineva manifestă lipsă de tact doamna adevărată reacționează cu un zâmbet, astfel îndepărtându-se de atenția enervantă și întrebările incomode.

O doamnă adevărată nu-și încrucișează picioarele, nu se leagănă și nu își mușcă unghiile în public. Ea își reține emoțiile, nu-și permite să-și arate anxietatea, frica sau durerea.

4. Simțul măsurii și al fineții în comportare.

O femeie educată nu pune întrebări lipsite de tact: despre religie, sănătate, preferințe politice, culinare sau situația financiară. Atitudinea respectuoasă pentru ea, nu depinde de poziția persoanei, indiferent dacă vorbește cu o menajeră sau cu un miliardar, ea își va arăta politețea în același mod.

5. Eticheta la masă

O doamnă adevărată nu explică de ce refuză felul de mâncare sau care sunt motivele dietei, ea pur și simplu nu mănâncă. Același lucru se aplică și băuturilor, va lua paharul în mâini, îi va atinge marginile cu buzele și îl va pune pe masă fără să atragă atenția asupra sa.

6. Frumusețea exterioară

În ochii celor din jur, această doamnă este ca un diamant – strălucește și arată întotdeauna perfect. Dar oamenii nu ar trebui să știe cât efort depune pentru a se îngriji și a-și menține aspectul.

7. Apreciază timpul 

O doamnă adevărată își apreciază fiecare zi, ajută oamenii, dar numai pe cei care într-adevăr au nevoie de ea și nu-și pierde viața în zadar.